today-is-a-good-day

Els arxienemics de l’Arale: els homes de caramel

- Advertisement -

Estaràs pensant que això és un frikada… i tens tota la raó. Però és una frikada nostàlgica que val molt la pena ja que els abans que Bola de Drac i la Songokumania ho envaís tot, els nens dels 80 van créixer amb El Dr. Slump. A més, com ja vam explicar en aquest reportatge, tothom sap que sense l’Arale i els seu “amics” no hi hauria hagut en Son Goku i la seva colla… Així que preparat per fer un viatge en el temps i descobrir tots els Homes de Caramel, aquells robots creats pel malvat Dr. Mashirito per acabar amb l’obra mestra del Dr. Slump: l’Arale.

Home de Caramel número 1

Caramel_man_001_manga

- Advertisement -

Robot que funciona amb bateries, i necessita un operador humà a l’interior. El robot va ser construït per causar estralls a la Terra, i fins i tot és capaç de trencar la Terra amb un punxó. El robot va donar-li guerra a l’Arale però va acabar sent menjat per la Gatchan…

Home de Caramel número 2

- Advertisement -

Caramel2

No és més que el vehicle que el Dr. Mashirito construeix per Guanyar el Gran Prix de la Vila del Pingüí. Té la forma d’estruç però es transforma en signe segons l’entorn i utilitza la seva capacitat de llançar míssils i putejar els rivals per intentar guanyar la cursa. Òbviament no ho aconsegueix.

Home de Caramel número 3

44868
Gran robot lluitador que s’assembla a un cotxe o un tanc. El seu braç esquerre és un potent canó que pot repel·lir els atacs de l’Arale i el seu braç dret distreu la rival mentre l’ataquen. Com que ha après la lliçó el seu braç dret és de goma creat expressament per atrapar la Gatchan (que no oblidem que menja metall). A més, és cinc vegades més ràpid que l’Home de Caramel número 2. No aconsegueix derrotar l’Arale perquè un porquet li rebenta les rodes durant la batalla…

Home de Caramel número 4

Obotchaman

El més mític de tots. El més mortífer i dolç a la vegada… L’Obocaman! Creat com a perfecte arxienemic de l’Arale aquest Home de Caramel intenta amb totes les seves forces acabar amb la protagonista de la sèrie però s’acaba penjant d’ella creant una de les parelles més surrealistes i entranyable de la història de la petita pantalla. El Dr. Mashirito no n’encerta ni una…

Home de Caramel número 5

Caramel5

Al límit de la desesperació el robot número 5 té l’aparença del Dr. Sembei Norimaki amb la voluntat d’enganyar l’Arale. Ni així aconsegueix vèncer el seu rival. Per cert cada cop el El Dr. Mashirito està més fet pols…  Ja té una barbeta biònica i una mà mecànica.

Home de Caramel número 6

Caramel_Man_006_(Remake)

Sense idees noves el nou intent és com a mínim curiós. Si no pots vèncer l’Arale crea una rèplica i potser així es confon. El principal problema és que va teledirigit i no té l’autonomia de l’Arale o l’Obocaman. Un nou cas fallit i un capítol més del camí cap a la perdició del Dr. Mashirito.

Home de Caramel número 7

- Advertisement -

Ref4-8447

Tot i la pinta mortífera, l’Home de Caramel 007 és fàcilment vençut per l’Arale i amb l’ajuda de l’Obocaman. A més, les Gatchans aconsegueixen prendre-li el comandament al Dr. Mashirito que un cop més fracassa en els seus plans de destruir la nena de les ulleres. Malgrat tot és un dels més recordats i ben dissenyats… Ànims Mashirito!

Home de Caramel Mashirito

Caramel_man_009_nervous

Cansat de fracassat el propi Dr Mashiritio esdevé un home de caramel. Fa molt mala pinta però al llarg de tants episodi i tants fracassos és normal que estigui com està… Per molt malcarat i equipat que va no cal dir que no acaba la seva missió i l’Arale continua remenant caques amb un bastó sense cap problema. Per acabar us deixam amb un vídeo sobre la creació de l’Home de Caramel número 3. Així us feu una idea del nivell de surrealisme i l’humor japonès que gastava Akira Toriyama a principis dels 80.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents