Jack Reacher combina acció, persecucions i cops de puny

- Advertisement -

La seqüela del film d’èxit Jack Reacher (2012), agafa forma amb un avanç del tràiler que tot just ha presentat Paramount Pictures. El film va mostrar un ritme frenètic d’acció barrejada amb crims, un thriller molt ben plantejat que va recaptar gairebé 220 milions de dòlars.

Jack Reacher 2: Never Go Back arribarà a les cartelleres el dia 11 de novembre d’aquest any, en aquesta ocasió el protagonista tornarà a la seva antiga base militar a Virginia on es retrobarà amb la líder de la seva unitat, la comandant Turner (Cobie Smulders). Ella es veurà acusada per un assassinat que no ha comés. La missió de Reacher serà esbrinar la veritat i descobrir el que està passant, al mateix temps que cercarà protegir el seu nom i continuar amb la seva vida.

- Advertisement -

jack-reacher-2-official-images

- Advertisement -

A la pell del protagonista torna a ficar-se  Tom Cruise (Mission Impossible, Valkyrie, Top Gun), el qual demostra que encara està en forma per a realitzar escenes d’acció, tot i els seus 53 anys. La resta de l’elenc el conformen Cobie Smulders (How I Met Your Mother, Avengers), Danika Yarosh (Shameless, Heroes Reborn), Aldis Hodge (Straight Outta Compton, Leverage), Robert Knepper (Prison Break, Transporter 3) i Holt McCallany (Gangster Squad, Men of Honor). Christopher McQuarrie (Mission Impossible – Rogue Nation, The Way of the Gun) va dirigir l’anterior film i en aquesta ocasió Edward Zwick (Blood Diamond, Defiance) agafa les regnes, coincidint de nou amb Cruise desprès de The Last Samurai (2003). El guió corre a càrrec de Richard Wenk, Marshall Herskovitz i també el propi Zwick, però està basada (de nou) en les novel·les del britànic Lee Child. L’escriptor es va inspirar en el sentiment de ràbia que va sentir al ser acomiadat de la feina, així doncs els seus llibres tracten històries de venjança.

https://www.youtube.com/watch?v=xWAWvQEBGpQ

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents