La invasió extraterrestre s’acosta de nou La invasió extraterrestre s’acosta de nou
El dia 1 de juliol la Terra tornarà a estar en perill i Will Smith no hi serà per salvar-la La invasió extraterrestre s’acosta de nou

Manca poc menys d’un mes per a l’esperada estrena d’Independence Day: Resurgence, la seqüela del film original que arriba 20 anys desprès de la que va ser la pel·lícula més taquillera de la història durant uns mesos i va guanyar un premi Òscar als millors efectes especials. Aquella invasió extraterrestre va causar un impacte molt fort a la societat, sobretot l’escena de l’enorme nau que destrueix la Casa Blanca i va esdevenir una fita dels efectes visuals a la dècada dels 90s.

Al film tornaran a repetir papers Bill Pullman (Lost Highway, While You Were Sleeping o Casper), que ara serà l’expresident dels EUA, Jeff Goldblum (Jurassic Park, The Fly o The Grand Hotel Budapest), l’informàtic que ajudarà a crear un pla d’atac, als quals s’unirà Liam Hemsworth (The Hunger Games, The Last Song o Cut Bank), que interpretarà a Jake Morrison i ajudarà a eliminar als aliens. Qui no hi figurarà serà Will Smith. El protagonista del primer films va rebutjar aparèixer a la cinta degut a estar embarcat en altres projectes. Per això, la productora va explicar en un vídeo viral que el personatge va morir en un test de pilotatge del caça híbrid alienígena ESD.

independence day resurgence

Independence Day: Resurgence està dirigida per Roland Emmerich (2012, The Day After Tomorrow o Godzilla), que ja va dirigir l’anterior i demostrarà una vegada més que és un expert en films de catastrofistes on la fi del món està a l’rdre del dia. La trama se situa a l’època actual, on els humans porten 20 anys preparant-se per a un possible retorn dels extraterrestres, per això les nacions de la Terra han creat un programa de defensa per a protegir el planeta. Tot i així, no és segur que el programa serveixi per a fer front als atacs dels invasors, ja que la seva tecnologia ha avançat molt en aquests temps i també s’han anat preparant per a un nou atac. Aquest film rendirà un homenatge a l’original aprofitant l’avanç tecnològic d’aquests anys.

Independence-Day-2-Resurgence-Super-Bowl-Ad

La distribuïdora Fox just ha mostrat un nou tràiler de 5 minuts per fer més amena l’espera, ja que s’estrenarà el proper 1 de juliol al territori nacional amb l’objectiu de ser tot un èxit coincidint amb l’època estival.

Impacte al Saló Còmic

A més, al passat Saló del Còmic, es va poder veure una rèplica de la nau Moon Tug, la màquina híbrida que tindrà un paper important al film. Una promoció que va fer feliç a molts fans dels extraterrestres que van poder-se fotografiar amb la nau i descobrir de ben a prop els seus detalls.

2016-05-05 13.23.38

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*