La invasió extraterrestre s’acosta de nou

- Advertisement -

Manca poc menys d’un mes per a l’esperada estrena d’Independence Day: Resurgence, la seqüela del film original que arriba 20 anys desprès de la que va ser la pel·lícula més taquillera de la història durant uns mesos i va guanyar un premi Òscar als millors efectes especials. Aquella invasió extraterrestre va causar un impacte molt fort a la societat, sobretot l’escena de l’enorme nau que destrueix la Casa Blanca i va esdevenir una fita dels efectes visuals a la dècada dels 90s.

Al film tornaran a repetir papers Bill Pullman (Lost Highway, While You Were Sleeping o Casper), que ara serà l’expresident dels EUA, Jeff Goldblum (Jurassic Park, The Fly o The Grand Hotel Budapest), l’informàtic que ajudarà a crear un pla d’atac, als quals s’unirà Liam Hemsworth (The Hunger Games, The Last Song o Cut Bank), que interpretarà a Jake Morrison i ajudarà a eliminar als aliens. Qui no hi figurarà serà Will Smith. El protagonista del primer films va rebutjar aparèixer a la cinta degut a estar embarcat en altres projectes. Per això, la productora va explicar en un vídeo viral que el personatge va morir en un test de pilotatge del caça híbrid alienígena ESD.

- Advertisement -

independence day resurgence

- Advertisement -

Independence Day: Resurgence està dirigida per Roland Emmerich (2012, The Day After Tomorrow o Godzilla), que ja va dirigir l’anterior i demostrarà una vegada més que és un expert en films de catastrofistes on la fi del món està a l’rdre del dia. La trama se situa a l’època actual, on els humans porten 20 anys preparant-se per a un possible retorn dels extraterrestres, per això les nacions de la Terra han creat un programa de defensa per a protegir el planeta. Tot i així, no és segur que el programa serveixi per a fer front als atacs dels invasors, ja que la seva tecnologia ha avançat molt en aquests temps i també s’han anat preparant per a un nou atac. Aquest film rendirà un homenatge a l’original aprofitant l’avanç tecnològic d’aquests anys.

Independence-Day-2-Resurgence-Super-Bowl-Ad

La distribuïdora Fox just ha mostrat un nou tràiler de 5 minuts per fer més amena l’espera, ja que s’estrenarà el proper 1 de juliol al territori nacional amb l’objectiu de ser tot un èxit coincidint amb l’època estival.

https://www.youtube.com/watch?v=3JNXge_GO28

Impacte al Saló Còmic

A més, al passat Saló del Còmic, es va poder veure una rèplica de la nau Moon Tug, la màquina híbrida que tindrà un paper important al film. Una promoció que va fer feliç a molts fans dels extraterrestres que van poder-se fotografiar amb la nau i descobrir de ben a prop els seus detalls.

2016-05-05 13.23.38

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents