today-is-a-good-day

En Nemo busca els pares de la Dory

- Advertisement -

S’aproxima l’estiu i això ho saben ben bé les distribuïdores presentant films d’animació frescos amb animals marins com a protagonistes. Un dels més esperats és la seqüela de Finding Nemo, amb un títol prou similar Finding Dory. La pel·lícula començarà mig any desprès dels esdeveniments que van tenir lloc a la primera entrega, on la protagonista Dory, un peix amb problemes de memòria inicia un viatge al llarg de la costa de Califòrnia per a retrobar-se amb la seva família. El problema és que no recorda res i la recerca serà tota una odissea. Durant el seu viatge es retrobarà amb vells amics i en coneixerà de nous… Alguns agradables i d’altres que voldrà oblidar ràpidament.

https://www.youtube.com/watch?v=-LTIIFy7DFM

- Advertisement -

Ha estat dirigida i escrita per Andrew Stanton, que ja va dirigir de Finding Nemo però no ha estat sol, ja que Angus McLane l’acompanya com a codirector. Disney serà qui distribueixi el film d’animació 3D per ordinador que comptarà amb actors molt coneguts per a posar veu als animalons marins, com Diana Keaton (mare de Dory), Ty Burrell (balena Beluga), Ellen deGeneres (Dory), Willem Dafoe (Gil, ídol moro) o Idris Elba (Fluke, un lleó marí). El nou film produït Pixar arribarà a les sales el dia 22 juny desprès de l’èxit que va tenir la seva predecessora recollint més de 930 milions de dòlars fa 13 anys i espera recaptar tant o més que l’anterior. Ah, i no oblideu que aquest film arriba també en català!

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents