today-is-a-good-day

Del plató a la pista de ball: el que calgui per promocionar un film

- Advertisement -

Durant les promocions de les pel·lícules, és normal veure als protagonistes circulant per diferents programes televisius, sobretot late shows, destinats a posar els actors en situacions rocambolesques. És una altra manera de fer publicitat del film, mentre la gent pot gaudir de les seves estrelles preferides vivint situacions d’allò més divertides.

‘Last dance’

Uns dels últims en trepitjar el plató del show de Ellen DeGeneres, van ser Chris Evans i Elizabeth Olsen. En la promoció de l’última entrega de Captain America, els dos actors van haver d’enfrontar-se a una batalla de ball. DeGeneres, els va desafiar a moure l’esquelet al ritme de diferents cançons i estils musicals, entre les quals, ballet, twerking o la coreografia de Single Ladies.

- Advertisement -

- Advertisement -

Durant la promoció de La Serie Divergente: Leal- 1a part, l’actor Ansel Elgort (que dóna vida al germà de la protagonista) va demostrar els seus dots de ballarí. Durant l’entrevista, Elgort va revelar als presentadors de Live! With Kelly & Michael que de petit havia anat a classes de ballet però que ho havia acabat deixant perquè la disciplina era molt estricta. Quan els presentadors del programa el repten a demostrar les seves habilitats, el jove de 22 anys, no va dubtar a posar-se dempeus.

Tom Hiddleston és un dels actors del moment. Després de donar-se a conèixer com a Loki (germà de Thor), s’ha anat fent un lloc a la industria cinematogràfica però, a part d’actuar, Hiddleston té una altra passió, el ball. Només cal posar música perquè l’actor comenci a moure el cos, sigui en un programa de televisió com Chatty Man, durant una roda de premsa o durant una gala com la MET 2016. L’actor tot just estrena la pel·lícula High rise.

https://youtu.be/p8SMlFEbn-w

Sens dubte Will Smith és una de les estrelles de Hollywood més ben valorades pel públic, gràcies a la seva simpatia i naturalitat. Ha passat per molts programes televisius com The Graham Norton Show, The Tonight Show de Jimmy Fallon i fins i tot, per l’Hormiguero d’Antena3. En totes les ocasions, l’actor que encarnava al Príncep de Bel-Air, no ha tingut cap problema per demostrar les seves habilitats de ball o les seves dots com a cantant (fins i tot, al costat del seu fill Jaden Smith).

L’any 89, Jean-Claude Van Damme va protagonitzar Kickboxer un film d’arts marcials en el qual apareixia ballant durant una escena dins una taverna. Durant una entrevista, Van Damme no va tenir cap problema per recrear el mític ball, al final acompanyat pel presentador del programa. Tot i que es nota el pas dels anys, Van Damme encara es defensa prou bé. I si voleu veure com encara està en forma… no us perdeu aquest anunci de camions que va protagonitzar.

https://youtu.be/IFSWpddOX-w

Sense vergonya

- Advertisement -

Els convidats d’aquest tipus de programes estan acostumats a que els pugui passar qualsevol cosa. A part d’una entrevista, és normal veure com els presentadors els fan passar per una sèrie de situacions si més no, compromeses. Des de cantar un rap, com el jove Daniel Radcliffe, passant per una guerra de bufetades amb mans gegants, com van haver de viure Jason Statham contra Jimmy Fallon o ensurts de mort amb Ellen DeGeneres.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents