today-is-a-good-day

Torna ‘Cites’ a TV3

- Advertisement -

El pròxim 2 de maig s’inicia la segona temporada de la sèrie catalana Cites, dirigida per Pau Freixes i emesa per TV3. La sèrie, basada en la versió britànica Dates, dóna una visió del món de les cites que sorgeixen a través d’Internet, concretament a partir d’una aplicació de mòbil. Els personatges van variant a cada capítol i es tracten temes com el risc de les cites a cegues o la manera com es busca l’amor en ple segle XXI.

Cares noves

En aquesta nova temporada s’hi podrà veure més acció i noves línies argumentals que s’endinsaran en el món de les fantasies de parella, les relacions intergeneracionals, l’amor a la tercera edat o la doble vida. Pau Freixes, el director, explica que s’ha buscat preservar l’essència de la primera temporada però donant una personalitat concreta que la diferenciï de les anteriors.

- Advertisement -

“Hem intentat que aquesta segona temporada tingui més ritme, més energia i una dosi extra de comèdia romàntica. Per això hem reduït una mica el subtext i els silencis i hem creat diàlegs i situacions més fresques”, explica Freixes. A més, el director ha volgut destacar que la represa de la sèrie tindrà més humor. “Gairebé a tots els capítols hi ha moments per riure, però també per emocionar l’espectador”.

- Advertisement -

2a temporada Cites

A part, també s’incorporaran nous personatges començant així amb noves històries que aportaran sensacions i matisos diferents dels vistos fins ara. Julio Manrique, Núria Gago, Álvaro Cervantes, Pep Munné, Alba Ribas, Carme Elias i Amparo Moreno apareixeran, entre d’altres, en aquesta segona temporada.

Històries en evolució

Aquesta nova temporada comptarà amb 13 capítols que es podran veure per TV3 cada dilluns a partir del dia 2 de maig, en prime time, substituint l’actual sèrie Nit i dia. Tot i la incorporació de cares noves, no es perdran de vista alguns dels personatges que els espectadors ja coneixen i es farà un seguiment de les seves històries per veure’n l’evolució. Repetiran experiència, intèrprets com Isak Férriz (Martín), Bea Segura (Blanca), Laia Costa (Paula), Nausicaa Bonnín (Sofia), Júlia Molins (Ona) i Biel Duran (Àlex).

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents