‘15.17 Tren a París’: de passatgers anònims a herois

- Advertisement -

Sembla que a Clint Eastwood li agrada això de reviure històries reals a través de la seva càmera. Després de l’estrena de Sully, el veterà director presenta el seu nou projecte que també està basat en fets reals, concretament en uns que van tenir lloc fa tres estius, quan tres joves van evitar un atemptat terrorista.

15_17_Tren_a_Paris_2

- Advertisement -

El 21 d’agost del 2015 Ayoub El-Khazzani, yihaidista de 26 anys, va pujar al tren que feia el recorregut Amsterdam-París amb la intenció de cometre una massacre contra els 554 passatgers. Armat amb una AK-47, una pistola i amb munició de sobre per posar fi a la vida de tots els que estaven a bord, Khazzani no comptava que algú li oposaria resistència. Afortunadament, Spencer Stone, Anthony Sadler i Alek Skarlatos, tres amics que viatjaven en el tren van decidir actuar, van evitar que l’atemptat fos una realitat i i es van convertir en autèntics herois.

- Advertisement -

Després de rebre nombroses felicitacions i condecoracions, els tres joves van escriure un llibre que relata la seva experiència, The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes. Aquest material ha estat el punt de partida del que serà el més nou de Clint Eastwood, que tindrà com a protagonistes a Stone, Sadler i Skarlatos els quals s’interpretaran a ells mateixos.

El film arribarà a la gran pantalla el pròxim 9 de febrer i, a part de centrar-se en l’intent frustrat d’atemptat, també repassarà diferents moments de la vida dels protagonistes, com ara la seva infància, moments de l’adolescència o la seva formació militar. L’elenc es completarà amb Jenna Fischer, Judy Greer, Ray Corasani (que donarà vida al terrorista), PJ Byrne, Tony Hale i Thomas Lennon. Paul-Mikél Williams, Bryce Gheisar i William Jennings els quals es posaran a la pell del trio protagonista, en les seves versions infantils.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents