12a edició del Cerdanya Film Festival

- Advertisement -

El Cerdanya Film Festival anuncia la seva selecció oficial per la 12a edició, amb noranta-nou obres entre les quals s’hi inclouen curtmetratges i llargmetratges, ficcions i documentals, i títols d’animació. La inauguració serà el pròxim 7 d’agost a l’auditori del Museu Cerdà de Puigcerdà, amb el documental El niño de fuego, d’Ignacio Acconcia.

- Advertisement -

El Festival, que se celebrarà del 7 al 15 d’agost, inclou una competició, nacional i internacional, de més de noranta títols dividits en quatre seccions: curtmiratges, nocturna, infantil i curts documentals. Els títols, escollits després d’un exhaustiu procés, transiten per tots els gèneres, des del drama al terror, passant pel fantàstic i l’aventura.

- Advertisement -

El primer dia arrencarà amb Niño de fuego, Xoves de comadres (Noemí Chantada), El método PIGS (Boris Kozlov), La colcha y la madre (David Pérez Sañudo), Sense postre (Clàudia Vernis), Blue&Malone: Casos imposibles (Abraham López) – de la secció Curtmiratges. D’altra banda, també podreu veure, dins la secció Nocturna: Ensan (Mohammad Poustindouz), Faleminderit (Nicolas Neuhold), Of (Vlad Bolgarin), Teslimat (Doğuş Özokutan) i Coffee Place (Soo-Min Park).

La resta de la programació, els horaris i les entrades ja estan disponibles a la pàgina web del festival, que és soci de Catalunya Film Festivals, a més de ser Festival Qualificador pels Premis Goya 2022.

 

 

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents