Paco Plaza torna amb un thriller de drogues

- Advertisement -

El cineasta valencià, Paco Plaza (Romasanta, saga [REC], El segundo nombre) torna a la direcció dos anys després de dirigir el film de terror Verónica. En aquesta ocasió presenta un thriller inquietant protagonitzat per Luis Tosar (La sombra de la ley o Mientras duermes). Sota el títol Quien a hierro mata el film ens situa a un poble de la costa gallega on viu en Mario (Tosar), un home exemplar. Treballa com a infermer en una residència de gent gran on tothom l’aprecia, està feliçment casat i espera un fill. És en aquest context que el narcotraficant més conegut de la zona, Padín, és posat en llibertat de la presó i ingressa a la residència. En Mario intentarà fer que estigui còmode, fet que l’acabarà implicant en una trama perillosa i imprevisible.

- Advertisement -

La resta de l’elenc el conformen Xan Cejudo, María Vázquez, Ismael Martínez i Enric Auquer. Mentre que del guió se n’han encarregat Juan Galiñanes i Jorge Guerricaechevarría (Celda 211, El niño o Cien años de perdón). El rodatge va tenir lloc a diverses localitats de Galicia. Aquest 30 d’agost arribarà a les nostres pantalles amb l’objectiu de crear una mica de mal rotllo al final de les vacances. La pel·lícula està produïda per Vaca Films, Atresmedia Cine i Quien a hierro mata AIE, en co-producció amb Playtime Production, amb la participació d’Atresmedia, Netflix, Canal+, Televisión de Galicia i Movistar+. A més, ha tingut el recolzament d’Agadic i Programa Media. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents