today-is-a-good-day

Rosamund Pike és ‘La Corresponsal’

- Advertisement -

Els films biogràfics estan a l’ordre del dia, cada vegada són més les adaptacions de personatges que han viscuts fets que mereixen un reconeixement. És el torn de La Corresponsal (A Private War), una pel·lícula que narra el que va viure la periodista Marie Colvin i que combina acció, drama i periodisme en un entorn de guerra. El film es basa en un article de la revista Vanity Fair sota el títol Marie Colvin’s Private War, escrit per Marie Brenner.

La història se centra en Marie Colvin, una periodista que va ser reconeguda mundialment per la seva feina en diversos conflictes bèl·lics. Va ser testimoni d’algunes batalles cruentes recents, especialment el fets que van tenir lloc a Orient Mitjà. Colvin comptava amb el respecte tant dels lectors com dels seus companys de professió per la seva valentia i humilitat. Va ser la corresponsal al llarg de les últimes tres dècades per al diari Sunday Times.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film està dirigit per Matthew Heineman (City of Ghosts o Cartel Land) i protagonitzat per Rosamund Pike (Gone Girl o Entebbe), la qual va estar nominada al Globus d’Or d’aquesta passada edició per aquesta pel·lícula, i Jamie Dornan (saga Fifty Shades of Grey o Robin Hood). L’elenc el completen Tom Hollander (Bohemian Rhapsody) el nominat a l’Oscar Stanley Tucci (Spotlight) i Greg Wise (The Crown), entre d’altres.  

El proper 31 de maig arribarà a les nostres pantalles de la mà de DeAPlaneta. A continuació se’n pot veure el tràiler oficial:

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents