Rosamund Pike és ‘La Corresponsal’ Rosamund Pike és ‘La Corresponsal’
L'actriu va estar nominada al Globus d'Or per aquest film Rosamund Pike és ‘La Corresponsal’

Els films biogràfics estan a l’ordre del dia, cada vegada són més les adaptacions de personatges que han viscuts fets que mereixen un reconeixement. És el torn de La Corresponsal (A Private War), una pel·lícula que narra el que va viure la periodista Marie Colvin i que combina acció, drama i periodisme en un entorn de guerra. El film es basa en un article de la revista Vanity Fair sota el títol Marie Colvin’s Private War, escrit per Marie Brenner.

La història se centra en Marie Colvin, una periodista que va ser reconeguda mundialment per la seva feina en diversos conflictes bèl·lics. Va ser testimoni d’algunes batalles cruentes recents, especialment el fets que van tenir lloc a Orient Mitjà. Colvin comptava amb el respecte tant dels lectors com dels seus companys de professió per la seva valentia i humilitat. Va ser la corresponsal al llarg de les últimes tres dècades per al diari Sunday Times.

El film està dirigit per Matthew Heineman (City of Ghosts o Cartel Land) i protagonitzat per Rosamund Pike (Gone Girl o Entebbe), la qual va estar nominada al Globus d’Or d’aquesta passada edició per aquesta pel·lícula, i Jamie Dornan (saga Fifty Shades of Grey o Robin Hood). L’elenc el completen Tom Hollander (Bohemian Rhapsody) el nominat a l’Oscar Stanley Tucci (Spotlight) i Greg Wise (The Crown), entre d’altres.  

El proper 31 de maig arribarà a les nostres pantalles de la mà de DeAPlaneta. A continuació se’n pot veure el tràiler oficial:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*