Noves mentides a ‘Big Little Lies’

- Advertisement -

La minisèrie revelació de fa dos anys d’HBO resulta que ja no serà minisèrie. El desembre del 2017 es va anunciar que Big little lies renovava per una segona temporada. La sèrie protagonitzada per Shailene Woodley (Snowden), Nicole Kidman (The others) i Reese Witherspoon (Cruel intentions) entre d’altres va aconseguir unificar la crítica i va guanyar un total de 8 Emmys i 4 Globus d’Or. Tots estàvem convençuts de la gran qualitat tècnica, de guió i d’interpretació i ens havia agradat d’allò més el final, la qual cosa va fer que l’anunci de la segona temporada fos encara més sorprenent.

La ficció se centra en la vida quotidiana en una població més aviat tranquil·la. A través d’entrevistes i flashbacks ens endinsem a la vida de tres mares les quals es veuen involucrades en un assassinat. La segona temporada s’estrenarà el 10 de juny a la plataforma streaming i tot el que ens ha anat arribant ha aixecat força expectació i polseguera. Aquest cap de setmana HBO ha fet públic el primer tràiler.

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=eCWevZV945M

- Advertisement -

La sorpresa forta va ser quan es va saber que Meryl Streep formaria part del nou repartiment, on tornarem a veure també les actrius principals acompanyades d’altres professionals que també repeteixen com Laura Dern (Jurassic Park) o Zoe Kravitz (Divergent). La sinopsi de la nova temporada començarà just després de la resolució del crim de la primera. Streep interpretarà el paper de la sogre del personatge de Kidman, mentre aquesta i les altres mares veuran com el que ha succeït ha sacsejat més del que es pensaven tot el que es desencadenaria, tant a nivell local com personal. HBO ha anunciat que amb aquesta nova temporada pretenen explorar “la malignidad de les mentides, la duració de les amistats, la fragilitat del matrimoni i, per descomptat, la crueltat de la paternitat”.

La sèrie és l’adaptació del llibre de títol homònim escrit per Liane Moriarty, però aquesta segona temporada ja no forma part de la ficció literària, sinó que s’ha creat expressament per allargar la sèrie amb una segona temporada. La intenció no era allargar aquest producte, però, tal com afirma la cadena, les productores executives del projecte que són Reese Witherspoon i Nicole Kidman, “són molt persuasives i tenen molt bons arguments”.

La nova temporada comptarà amb un total de 7 episodis d’un total de 50 minuts cada un. Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club), el director de la primera temporada, va expressar la negativa de continuar al darrere de la càmera ja que li agradava el projecte de la manera que l’havia conclòs, així que qui ha agafat el relleu és Andrea Arnold. La directora britànica ve de guanyar l’Oscar al millor curtmetratge l’any 2005 per Wasp i ha dirigit pel·lícules com American Honey  o Wuthering Heights.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents