today-is-a-good-day

Secrets de família

- Advertisement -

Si alguna cosa no se li pot negar a Iván Zuluaga, director del film Mi pasión por David, és l’habilitat de crear un clima malsà i angoixant dins d’una mateixa família. I aixó és el que ofereix en la seva primera cinta com a director, una història de secrets i passions amagades durant dècades en el si d’una familia colombiana. L’amor, la religió i la revolució ressonen en les relacions entre germans, pares i fills.

- Advertisement -

Tot i que el climax del film és el que l’espectador recordarà després d’abandonar el cinema, el resultat final és  sabotejat per culpa d’un guió confús, on l’intriga és mínima i on els personatges han estat construits a partir d’estereotips de telenovel·la i les sobreactuacions dels actors no ajuden a fer creïble un film que esdevé una caricatura grotesca del que podria haver estat, un drama sobre la descomposició dels valors tradicionals i la família.

- Advertisement -

La fotografia digital i altres aspectes tècnics, també contribueixen a l’enfosament del realisme que podria transmetre la història. En definitiva, ens trobem davant d’un híbrid nascut a cavall entre els culebrons de sobretaula i les pel·lícules d’exorcismes, sense la presència del diable però sí que hi ha la d’un capellà que no té desperdici. Viewer discretion is advised.

Veredicte

El millor: L’atmosfera que crea Zuluaga  i el mal rotllo que deixa la cinta.

El pitjor: Les actuacions deixen molt a desitjar.

Nota: 4

 

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents