Eclosió de cine català al 10è Som Cinema

- Advertisement -

Set pel·lícules, sis documental i dinou curtmetratges formen part de l’edició 2019 del Som Cinema que se celebra a Lleida del 22 al 27 d’octubre. Entre les propostes d’enguany hi ha unes quantes preestrenes de film premiats arreu com La hija de un ladrón, el documental Idrissa, la pel·lícula Cordes oLa inocencia. Les projeccions tindran lloc al Caixa Forum, la Sala d’actes de la UdL i al Cafè del Teatre i també inclouen sessions matinals i gratuïtes com la del film Sant Martí dimecres 23 a les 11:00.

La Inocencia

- Advertisement -

Enguany el premi de comunicació ha recaigut en el periodista Toni Vall. L’organització del Festival de l’Audiovisual Català reconeix així la trajectòria que, segons expliquen, “sempre ha exercit amb esperit crític i pedagògic, així com la seva tasca en la difusió dels autors i del cinema català. Toni Vall és periodista especialitzat en cinema i professor de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, escriu i parla sobre cinema a les revistes Cinemanía Sàpiens, al diari Ara, al programa de ràdio El món a Rac1 i al programa de televisió Àrtic de Betevé.

- Advertisement -

Entre les activitats complementàries també hi ha un taller per a docents sobre com fer cinema a les aules i un taller d’iniciació al cinema fantàstic adreçat a col·lectius amb necessitats especials. Tota la informació i la programació està disponibles al web www.somcinema.cat. Un any més l’assessora artística del festival serà la periodista i col·laboradora d’El cinèfil Judith Vives.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents