James Wan torna a aterrar-nos amb ‘La Llorona’ James Wan torna a aterrar-nos amb ‘La Llorona’
Es tracta de l'adaptació d'una llegenda mexicana James Wan torna a aterrar-nos amb ‘La Llorona’

A Mèxic hi ha una llegenda molt famosa que s’explica als nens per fer-los por. S’explica que fa molts anys una dona indígena es va enamorar d’un home espanyol i van tenir una relació secreta. D’aquesta relació en van néixer tres fills i, durant molt de temps, van mantenir la seva relació en secret però l’home va acabar deixant-la per casar-se amb una dama espanyola de l’alta societat. La dona indígena no va poder suportar la situació i va ofegar els seus fills en un riu i després es va suïcidar.

Si de per si la història ja és tètrica, de la mà del cineasta James Wan podem esperar acabar tots enganxats a les butaques. El director de l’univers de The Conjuring serà l’encarregat de dirigir aquesta adaptació sota el títol de The Curse of La Llorona. Segons la sinopsis oficial, el film presentarà una dona que treballa en els serveis socials qui veurà com la seva vida i la dels seus dos fills corre perill, quan es veuen immersos en un regne sobrenatural ple de terror. El film estarà ambientat en els anys 70 a Los Ángeles, moment en el qual hi havia molta població mexicana i de Llatinoamèrica.

Els protagonistes del film seran Jaynee-Lynne Kinchen i Roman Christou, que estaran acompanyats per Raymond Cruz, conegut per la seva participació a Breaking Bad, el qual donarà vida a un sacerdot catòlic reconvertir en xaman i en hores baixes. També hi apareixeran Linda Cardellini, Sean Patrick Thomas i Patricia Velásquez. Està previst que el film arribi al nostre territori el pròxim 18 d’abril.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*