‘El rei lleó’ ensenya les urpes ‘El rei lleó’ ensenya les urpes
El cercle de la vida pren forma real en el nou projecte de Disney ‘El rei lleó’ ensenya les urpes

El live action o acció real s’ha posat de moda a la casa Disney. Ja hem pogut veure un gran nombre d’adaptacions com Alícia al País de les Meravelles (2010), La Ventafocs (2015, El llibre de la selva (2015) o La Bella i la Bèstia (2017). Ja fa uns mesos Walt Disney va fer oficial que el següent projecte que veuria la llum seria el remake d’acció real d’una de les seves pel·lícules més emblemàtiques.

Ara és el torn de The lion king (El rei lleó, 1994) que s’estrenarà el 17 de juliol 2019 i estarà dirigida per Jon Favreau (Iron Man Iron Man 2) qui no va trigar a mostrar les ganes d’agafar les regnes d’aquest nou projecte a través de les xarxes socials. Ara per fi podem veure les primeres imatge en forma de trailer i la fidelitat al clàssic animat és total.

Després de saber que el film seria una realitat tothom estava a l’espera de saber qui en serien els encarregats de donar vida als protagonistes i, per fi, el misteri s’ha resolt. Disney ha presentat l’elenc al complet de la nova pel·lícula que estarà encapçalada per Donald Glover en el paper de Simba, Beyoncé com a Nala, James Earl Jones repetint en el paper de Mufasa (ja va cedir la veu en la versió animada) i, Chiwetel Ejiofot com a Scar. Altres noms destacats que completen el repartiment són Alfre Woodard, Seth Rogen o Florence Kasumba.

rei lleó

Segurament, els fans d’aquest film es preguntaran què passarà amb un dels plats més forts de la cinta: la magnífica banda sonora de Hans Zimmer. No patiu, ja es va anunciar que es mantindrien algunes de les cançons més emblemàtiques de la pel·lícula per no perdre l’ànima que sempre l’ha caracteritzada, com Hakuna Matata o Can You Feel the Love Tonight?.

Resultat d'imatges de lion king 2019

I ara ja s’ha fet oficial que Zimmer repetirà amb la música d’aquesta nova aventura. Disney espera una molt bona rebuda a les taquilles i assolir les xifres que va aconseguir amb The Jungle Book (El llibre de la selva), que va assolir uns 960 milions de dòlars a nivell mundial.

Irene Solanich

Irene Solanich Cap de redacció d'El cinèfil

Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*