today-is-a-good-day

‘El rei lleó’ torna a rugir als cinemes

- Advertisement -

El live action o acció real s’ha posat de moda a la casa Disney. Ja hem pogut veure un gran nombre d’adaptacions com Alícia al País de les Meravelles (2010), La Ventafocs (2015, El llibre de la selva (2015), La Bella i la Bèstia (2017) o Aladdin (2019). Ja fa uns mesos Walt Disney va fer oficial que el següent projecte que veuria la llum seria el remake d’acció real d’una de les seves pel·lícules més emblemàtiques.

- Advertisement -

Ara és el torn de The lion king (El rei lleó, 1994) que s’estrenarà el 19 de juliol 2019 i estarà dirigida per Jon Favreau (Iron Man Iron Man 2) qui no va trigar gens a mostrar les ganes d’agafar les regnes d’aquest nou projecte a través de les xarxes socials. Mentre acabem d’esperar podem gaudir de les imatges espectaculars que ja ens ofereix el trailer, en què podem veure la gran fidelitat de les escenes i música amb la pel·lícula original del 1994.

- Advertisement -

Després de saber que el film seria una realitat tothom estava a l’espera de saber qui en serien els encarregats de donar vida als protagonistes i, per fi, el misteri va quedar resolt. La nova pel·lícula estarà encapçalada per Donald Glover en el paper de Simba, Beyoncé com a Nala, James Earl Jones repetint en el paper de Mufasa (ja va cedir la veu en la versió animada) i, Chiwetel Ejiofot com a Scar. Altres noms destacats que completen el repartiment són Alfre Woodard, Seth Rogen o Florence Kasumba.

rei lleó

Segurament, els fans d’aquest film es preguntaran què passarà amb un dels plats més forts de la cinta: la magnífica banda sonora de Hans Zimmer. No patiu, ja es va anunciar que es mantindrien algunes de les cançons més emblemàtiques de la pel·lícula per no perdre l’ànima que sempre l’ha caracteritzada, com Hakuna Matata o Can You Feel the Love Tonight?.

Resultat d'imatges de lion king 2019

Disney espera una molt bona rebuda a les taquilles i assolir les xifres que va aconseguir amb The Jungle Book (El llibre de la selva), la qual va arribar a uns 960 milions de dòlars en l’àmbit mundial.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents