today-is-a-good-day

L’amistat entre una nena i un lleó salvatge

- Advertisement -

Sota el títol Mia et le lion blanc (Mia i el lleó blanc) es mostra una amistat increïble entre una nena i un animal. Aquesta faula es troba a mig camí entre el drama i l’aventura per a tota la família, i ens mostra valors importants com la llibertat i l’amistat. La història se centra en una jove que s’ha traslladat amb els seus pares des de Londres fins a Àfrica. La nena acaba establint un vincle molt fort i sorprenent amb una cria de lleó salvatge albí. La seva amistat la impulsa a viatjar per la sabana per salvar el seu millor amic de la venda a uns caçadors una vegada l’animal arribi a l’edat adulta. Una emotiva història que podrem gaudir també en català

- Advertisement -

El rodatge ha tingut una durada de 3 anys i ha estat dirigida per Gilles de Maistre (Le premier cri o La quête d’Alain Ducasse), mentre que la producció sobre Jacques Perrin (Le peuple migrateur, Les choristes o Océans). Està protagonitzada per la jove actriu Daniah de Villiers (The Dating Game Killer), Mélanie Laurent (Inglorious Basterds o Le Concert) i Langley Kirkwood (Dredd o sèrie Black Sails). El film arriba a les pantalles el proper 12 d’abril. A Europa ha tingut molt bona acollida, només a França ha superat els 1’4 milions d’espectadors i a Itàlia va recaptar 5’6 milions d’euros.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents