L’amistat entre una nena i un lleó salvatge L’amistat entre una nena i un lleó salvatge
'Mia y el león blanco' s'estrena el proper 12 d'abril també en català L’amistat entre una nena i un lleó salvatge

Sota el títol Mia et le lion blanc (Mia i el lleó blanc) es mostra una amistat increïble entre una nena i un animal. Aquesta faula es troba a mig camí entre el drama i l’aventura per a tota la família, i ens mostra valors importants com la llibertat i l’amistat. La història se centra en una jove que s’ha traslladat amb els seus pares des de Londres fins a Àfrica. La nena acaba establint un vincle molt fort i sorprenent amb una cria de lleó salvatge albí. La seva amistat la impulsa a viatjar per la sabana per salvar el seu millor amic de la venda a uns caçadors una vegada l’animal arribi a l’edat adulta. Una emotiva història que podrem gaudir també en català

El rodatge ha tingut una durada de 3 anys i ha estat dirigida per Gilles de Maistre (Le premier cri o La quête d’Alain Ducasse), mentre que la producció sobre Jacques Perrin (Le peuple migrateur, Les choristes o Océans). Està protagonitzada per la jove actriu Daniah de Villiers (The Dating Game Killer), Mélanie Laurent (Inglorious Basterds o Le Concert) i Langley Kirkwood (Dredd o sèrie Black Sails). El film arriba a les pantalles el proper 12 d’abril. A Europa ha tingut molt bona acollida, només a França ha superat els 1’4 milions d’espectadors i a Itàlia va recaptar 5’6 milions d’euros.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

 • Avatar

  Ernest

  23 d'Abril de 2019 #1 Author

  La història ens ensenya, també, com pots variar una creença limitant basada en el sistema límbic de la por i la fugida deguda a l’amenaça que els lleons et devoressin en el passat a una mirada positiva, de confiança, d’amor que pot variar la percepció del grup i pot impactar en les persones per produïr canvis molt importants.
  Ens parla del lideratge, dels valors i perseverar en els objectius.
  La meva visió és des de la psicologia positiva.
  Gràcies

  Respon

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*