La comèdia ‘Zombieland’ tindrà segona part La comèdia ‘Zombieland’ tindrà segona part
El film arribarà a la gran pantalla el pròxim l'11 d’octubre La comèdia ‘Zombieland’ tindrà segona part

Fa deu anys s’estrenava el film Bienvendios a Zombieland, una comèdia protagonitzada per Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin, en la qual aquest pintoresc grup havia d’enfrontar-se a una societat convertida en zombis. Ha hagut de passar molt de temps però finalment s’ha anunciat que l’11 d’octubre del 2019 arribarà a la gran pantalla la segona part d’aquesta divertida història. Sota el títol Zombieland 2: Double Tap, el film comptarà de nou amb el quartet protagonista.

zombieland 2

Aquesta tardor podrem descobrir què ha passat amb Tallahassee i la seva particular “família”, un any després dels fets transcorreguts durant el primer film. Segons la sinopsi presentada recentment, veurem com “a través del caos còmic que s’expandeix des de la Casa Blanca i a través de l’interior, els caçadors de zombis hauran d’enfrontar-se a molts nous tipus de zombis que han evolucionat des de la primera pel·lícula, així com a alguns nous supervivents humans. Però sobretot, hauran d’enfrontar-se als problemes de creixement de la seva pròpia família sarcàstica i improvisada”.

En aquesta ocasió, Ruben Fleischer (Venom) tornarà a estar al capdavant del projecte i, també repeteixen amb el guió Paul Wernick i Rhett Reese (Deadpool). Sony va presentar el projecte aprofitant la celebració de la Comic-Con. Per la seva banda, el president de Columbia Pictures, Sanford Panithc deia en un comunicat: “Aquest és un d’aquells projectes que els fans volien que passés durant molt de temps i, especialment Emma, Woody, Jesse i Abigail. Ells són alguns dels actors més sol·licitats i crec que estan fent aquesta pel·lícula perquè estimen els personatges” i afegia, “estem encantats que Ruben estigui disposat a tornar a dirigir la continuació, ja que, el seu treball a Venom ha estat realment increïble”.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*