Tornen els ocells esbojarrats Tornen els ocells esbojarrats
La seqüela està prevista que arribi a les pantalles el proper 16 d'agost Tornen els ocells esbojarrats

Al 2016 va arribar als cinemes l’adaptació de la famosa saga de videojocs pel mòbil de Rovio, protagonitzada per uns ocells que són disparats amb una mena de catapultes per atacar a grups de porcs. El gran èxit que va tenir va donar llum verda per a què Columbia Pictures juntament amb Rovio Animation comencés a preparar la continuació. Ara bé, també es pretén recuperar la fama, ja que durant els darrers anys hi ha hagut una davallada als mercats de valors des que va sortir a borsa.

La seqüela d’Angry Birds està co-dirigida per Thurop Van Orman (sèries Flapjack o Home) i John Rice (sèrie Rick & Morty o The Happy Elf), mentre que l’elenc està encapçalat, de nou, per Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride i Peter Dinklage, que repetiran amb els mateixos papers que a l’anterior film. A ells s’hi sumen Leslie Jones, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Lil Rel Howey, Dove Cameron i Zach Woods. Tot i que el fitxatge més sonat ha estat el de Nicki Minaj; tot i així, per ara es desconeix el paper que interpretarà la cantant de rap i tampoc se sap si posarà veu a la banda sonora del film.

L’estrena de la nova entrega coincideix amb el dècim aniversari del videojoc d’èxit, ja que està previst que arribi a les pantalles el proper 16 d’agost. La companyia Sony espera repetir les xifres de la primera, la qual va recaptar 350 milions de dòlars en tot el món. Fins al moment no es coneixen més detalls sobre la darrera adaptació del popular joc per a smartphones de Rovio. 

L’anterior història es va desenvolupar en una illa habitada per ocells feliços, però que no poden volar. En aquest paradís, Red, un ocell molt malcarat, Chuck, el més ràpid i Bomb, el més volàtil, mai han acabat d’encaixar. De cop i volta, hi apareixen un misteriosos porcs verds i seran aquest grup de marginats els que descobreixen la trama dels estranys invasors. Aquesta era la premisa de la primera adaptació, però fins al moment no es coneixen més detalls sobre la propera aventura.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*