‘The OA’ torna amb una impactant 2a temporada ‘The OA’ torna amb una impactant 2a temporada
Els nous capítols ja estan disponibles a Netflix ‘The OA’ torna amb una impactant 2a temporada

El desembre de 2016, Netflix va estrenar la sèrie The OA sense adjuntar gairebé cap detall sobre el seu argument. Tot un encert, ja que la combinació entre ciència ficció, drama, intriga tot envoltat d’un aire poètic no va deixar ningú indiferent i va despertar reaccions molt diverses entre el públic. La primera temporada constava de 8 capítols d’uns 60 minuts, aproximadament, va ser creada per Brit Marling i Zal Batmanglij, els quals tornen amb una segona part carregada de bogeria i disposada a anar més enllà.

La història comença quan Prairie Johnson, una noia cega desapareguda 7 anys enrere, torna al seu poble natal convertida en una dona (Brit Marling) i havent recuperat la visió. Fet pel qual és considerada una cosa estranya per a uns però per altres com un miracle. Tot apunta que ha tornat d’un espectre d’un món desconegut mai vist fins ara.

La segona temporada també consta de 8 capítols al voltant dels 60 minuts, però recorrerà una altra dimensió. En aquesta ocasió, està protagonitzada per una hereva russa, Michelle Vu, que és segrestada i girarà entorn la seva cerca i la investigació sobre què és, exactament, l’“OA”. Ens presenta a Karim Washington, un detectiu privat encarregat de trobar la jove desapareguda i resoldre el misteri d’una casa a Nob Hill, relacionada amb la desaparició de diversos joves adolescents. Mentrestant, a la primera dimensió, BBA, Angie i els nois es troben en un viatge per mirar de comprendre la veritat sobre la història d’OA.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*