‘Your name’ serà de carn i ossos ‘Your name’ serà de carn i ossos
Marc Webb serà l'encarregat de dirigir el projecte ‘Your name’ serà de carn i ossos

Fa tres anys, Makoto Shinkai va presentar la pel·lícula Your name (2016) i la va convertir en la pel·lícula japonesa més taquillera de la història, després d’haver desbancat El viatge de Chihiro (2002). L’argument del film de Shinkai ens trasllada en un món on en Taki i la Mitsuha descobreixen un dia que durant el son els seus cossos s’intercanvien, per poder comunicar-se desenvolupen una estratègia a partir de notes. Mentre van superant un repte rere l’altre el vincle que els uneix es va fent cada vegada més evident. Però resulta que no només el son els separa.

La originalitat de la història, la bellesa visual i el gran èxit ha fet que Hollywood es fixi en aquesta obra. I concretament ho ha fet la productora Bad Robot que dirigeix J. J. Abrahams i Paramount. Per això compten amb la direcció de Marc Webb (Gifted, The amazing Spiderman), ja que segons han fet constar “Webb sap com s’ha d’explicar una bona història d’amor”.

No obstant això, ja s’ha anunciat que l’adaptació americana patirà alguns canvis. El primer canvi és que el guió del film no se situarà a Japó sinó a Chicago. Evidentment això també comportarà un canvi cultural de tot el context que envolta l’acció, i per tant també dels dos personatges principals. Segons han comunicat aquest canvi no ha d’afectar el conjunt total del producte i és per aquest motiu que comptaran amb l’ajuda de Genki Kawamura productor del film d’anime original.

Despres del fracàs de l’adaptació de l’anime Ghost in the Shell (2017) Paramount ha anunciat que es procedirà d’una manera molt diferent i pretenen crear una pel·lícula d’amor que esdevingui de culte.

Irene Solanich

Irene Solanich Cap de redacció d'El cinèfil

Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*