‘Sant Martí’ o la malvada Catalunya profunda ‘Sant Martí’ o la malvada Catalunya profunda
David Ruiz i Albert València debuten amb un slasher rural amb altes dosis d'humor negre ‘Sant Martí’ o la malvada Catalunya profunda

David Ruiz i Albert València, es defineixen a ells mateixos com a “curtmetratgistes nostàlgics del cinema més grunge i gamberro de gènere dels 70 i 80″. Després de dirigir el migmetratge Festí de sang, un homenatge al cinema zombi de George A. Romero, arriba el seu film Sant Martíun slasher sumat a una road movie amb pinzellades còmiques i mala llet. Segons David Ruiz “és una pel·lícula a mig camí entre el terror rural i la comèdia negra amb reminiscències de grans clàssics del terror i la sèrie B com La matança de Texas o The hills have eyes”.

Sant Martí

La pel·lícula rodada en català i protagonitzada per Raül Tortosa, Guillem Fernàndez-Valls, Paco Moreno, Anna Ferran, José García Ruiz i Olga Bernardo va tenir la premiere al nostre país a la 4a edició del Sant Cugat Fantàstic. Després de passar per una bona colla de festivals aquest 22 de març s’estrena de manera exclusiva als cinemes Albeniz Plaça de Girona, Las Vegas a Figueres i als Ocine de Terragona i Platja d’Aro. El tràiler promet emocions fortes, humor negre i sang… Una bona matança, de fet. 

L’argument gira al voltant de dos nois hippies que agafen un parell de noies fent autostop i tots plegats tenen la intenció de passar-ho d’allò més bé en un d’aquests festivals estivals de música que hi ha per Catalunya. Una parada tècnica per fer nit al poble de Sant Martí no acabarà de sortir com els protagonistes esperen. El director explica que “els personatges es veuran implicats de manera inesperada en uns successos que els portaran al límit.

pel-licula-sant-marti

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*