Denis Villeneuve comença a rodar ‘Dune’ Denis Villeneuve comença a rodar ‘Dune’
La nova adaptació de la novel·la d'en Frank Herbert està prevista pel 20 de novembre de 2020 Denis Villeneuve comença a rodar ‘Dune’

El cineasta Denis Villeneuve té un nou repte, ja que s’haurà d’enfrontar a la nova adaptació cinematogràfica de l’univers de Dune, pertanyent a la trilogia de ciència ficció Les cròniques de Dune escrites per Frank Herbert entre els anys 1965 i 1976. El director canadenc, d’Arrival, i Blade Runner 2049 ja ha començat el rodatge d’un dels films més esperats de ciència ficció dels últims anys.

Es tracta d’un repte únic perquè altres cineastes com Alejandro Jodorowski, Ridley Scott o David Lynch han intentat veure’s les cares amb aquest projecte i han fracassat. De fet Lynch sí que va estrenar l’any 1984 una versió, però poc temps després en va renegar. Segons la productora Legendary Pictures aquest film formarà part d’un projecte que conformaran diverses produccions en un format cinematogràfic similar al de The Lord of the Rings, un contracte que ha signat amb un dels directors més sol·licitats a Hollywood.

El repartiment que s’ha confirmat és prou de luxe: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson, Jason Momoa i Javier Bardem formaran part d’aquest remake. La història segueix les passes del noble Paul Atreides, un home que es trasllada al planeta d’Arrakis juntament amb la seva família. Aquest lloc es caracteritza per tenir disponible una droga indispensable per als vols espacials. Quan la seva família és traïda per l’emperador, el protagonista es veurà obligat a liderar una rebel·lió per fer-se amb el control del planeta.

La primera entrega d’aquesta aventura espacial està prevista perquè arribi a les pantalles el 20 de novembre del 2020. Per anar fent boca, hem recuperat el tràiler de la primera adaptació a càrrec de l’excèntric David Lynch, us sembla tant dolenta com la pinten?

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

  • Avatar

    Joaquim parera Albiac

    20 de Març de 2019 #1 Author

    David Linch s’en vA SORTIR PROU BE, EL PROBLEMA VA SER PER PART DELS PRODUCTORS

    Respon

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*