Lebron James reemplaça Jordan a ‘Space Jam 2’ Lebron James reemplaça Jordan a ‘Space Jam 2’
Més de 20 anys després... els Looney Toons tornaran a jugar a bàsquet al cine Lebron James reemplaça Jordan a ‘Space Jam 2’

L’any 1996 una pel·lícula que tenia els Looney Toons com a protagonistes va aconseguir portar al cine a tots els basquetmaniàtics del moment. El secret no era ni Bugs Bunny, ni el gat Silvestre ni el porquet Porky. L’arma secreta de Warner Bros va ser Micheal Jordan un “actor” que com deia la ja mítica cançó podia volar també a la gran pantalla.

La pel·lícula va recaptar uns notables 250 milions d’euros convertint-se en la 10a més taquillera de l’any a nivell internacional. Els dibuixos animats de la Warner van comptar llavors amb cameos de qualitat com el de Bill Murray i altres col·laboracions d’alçada com la de les estrelles de l’NBA Larry Bird, Charles Barkley o Pat Ewing entre d’altres. Com que la fórmula va funcionar i ja fa més de 20 anys de la pel·lícula (sí 20 anys!) Warner ha decidit que ha arribat el moment de tirar endavant una seqüela. En aquesta ocasió l’heroi volador no serà Micheal Jordan (que ja té 55 anys) sinó Lebron James. L’anunci es va fer el 2015 però caldrà esperar per veure-la als cines ja que la data prevista d’estrena ara mateix és el 16 de juliol de 2021! Paciència…

twitter space

De moment Justin Lin, Andrew Dodge (Fast & Furious 6 i Star Trek Beyond) estan escrivint el guió i l’encarregat de dirigir el film serà el relativament desconegut Terence Nance. Encara que sembli mentida, el jugador de bàsquet que va petar-ho a Cleveland Cavaliers i ara defensa la samarreta dels Lakers ja té experiència en això del cine ja que va ser un dels actors de la comèdia Trainwreck protagonitzada per Amy Schumer de la qual ja es prepara una segona part on també apareixerà Lebron James.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*