today-is-a-good-day

‘Wild cards’: l’autor de ‘Joc de trons’ té nova sèrie

- Advertisement -

Abans que els fans comencin els suïcidis col·lectius amb l’última temporada de Joc de trons, el creador de la saga literària George R. R. Martin ja ha anunciat que un nou univers basat en llibres seus es convertirà en sèrie. No ha estat HBO sinó Universal Cable Studio la que s’ha quedat amb els drets de Wild Cards una col·lecció de 24 volums que l’autor va escriure amb Melinda M. Snodgrass. I serà Hulu la que finalment la tirarà endavant. Segons ha publicat la revista Deadline, Andrew Miller, guionista de The Secret Circle y Tremors serà l’encarregat de tirar endavant el guió de no una sinó dues sèries basades en el que serà el nou l’univers Wild cards.

Montage

Guerra, aliens, virus…

- Advertisement -

La història ens porta a una fi alternativa de la Segona Guerra Mundial d’Estats Units. La sèrie segueix la sort dels éssers humans que van contraure el virus Wild Card, un virus alienígena que reescriu ADN muta i supervivents. El 90% de la població ha mort i la resta està mig infectada pel virus. En aquest món retrofuturista les persones que adquireixin alteracions físiques menors són coneguts com els Jokers i els que adquireixen habilitats sobrehumanes són coneguts com els Asos.

- Advertisement -

unnamed

Segons va publicar el mateix Martin al seu blog “Wild Cards és una sèrie de llibres, novel·les gràfiques, jocs … però sobretot és un univers, tan gran, divers i emocionant com els universos de còmics de Marvel i DC amb un enorme elenc de personatges majors i menors”. Martin admet que ell no treballarà directament en el desenvolupament de la sèrie degut al seu acord amb HBO (i perquè s’ha de concentrar en escriure Vents d’hivern, el nou llibre de Joc de trons).

Amb sort aquesta sèrie estarà llesta per estrenar-se la temporada que ve ja que encara no s’ha començat a rodar i tot just es treballa amb l’adaptació dels llibres a la petita pantalla. Així doncs no serà fins a finals dels 2019 o principis del 2020 en que veurem néixer aquest nou món de George R. R. Martin. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents