El rànquing de l’Univers Marvel El rànquing de l’Univers Marvel
Top 10 de les pel·lis de superherois de Can Marvel El rànquing de l’Univers Marvel

S’acosta el moment final… Mentre la Capitana Marvel destrossa la taquilla l’Univers Cinematogràfic de Marvel (MCU pels amics que saben anglès) es tancarà (més o menys) amb la pel·lícula d’Avengers End Game. Seguirà havent superherois Marvel (no en tenim cap dubte però es posarà fi (ENDGAME) a la columna vertebral de la saga que és la història dels Avengers. És per això que hem pensat que és un bon moment per fer una cosa molt original que segurament no ha fet ningú: EL RÀNQUING!!! La democràcia del vehicle ha parlat i aquest és el resultat.

Potser no som els únics que ho hem fet, però sí els que primers que ho fem en català (o potser ni això…)

En qualsevol cas aquí tenim les 10 millors pel·lis del MCU segons els Criticutres!

Criticutres

Criticutres Crítiques a pèl del Jordi + Oriol + Adrià

Visionadors de súper-produccions cinematogràfiques a nivell usuari. Som tres amics que discutim sobre cinema, sovint amb més passió que criteri, fins que un dia vam decidir posar-nos davant d'una càmera i penjar-ho a YouTube. Hem viatjat pels meravellosos paratges de Rohan, pel mar del Carib, i ens hem atrevit a dormir a la perillosa Gotham. Ara, volem compartir el viatge amb tots vosaltres.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*