‘Yesterday’, la nova pel·lícula de Danny Boyle ‘Yesterday’, la nova pel·lícula de Danny Boyle
La pel·lícula té prevista l'estrena el pròxim 14 de juny del 2019 ‘Yesterday’, la nova pel·lícula de Danny Boyle

Yesterday és la nova comèdia del director britànic Danny Boyle, i protagonitzada per Lily James, Himesh Patel, Ana de Armas i Kate McKinnon. S’estrenerà a Espanya el proper 14 de juny. La pel·lícula compta amb guió de Richard Curtis, guionista també de Cuatro bodas y un funeral, Notting Hill i Love Actually, que adapta un relat de Jack Barth.

El film seguirà a Himesh Patel, un músic en hores baixes que després d’un estrany esdeveniment descobreix que és l’única persona al món que recorda les cançons i l’existència del grup musical “The Beatles” i ho aprofita per començar una nova carrera cap a la fama mundial.

La pel·lícula és una comèdia romàntica amb tocs fantàstics.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*