today-is-a-good-day

Netflix fa reviure Ultraman

- Advertisement -

Netflix no deixa de sorprendre’ns i de treballar, ja que constantment està afegint contingut variat per arribar a qualsevol persona. La darrera sorpresa és la producció d’un anime nou del popular personatge nipó Ultraman, la famosa franquícia japonesa creada a finals dels 60 per Eji Tsuburaya. Es tractarà de l’adaptació del manga publicat al 2011 i que funcionava com a seqüela de la sèrie original.

- Advertisement -

La trama de la ficció animada en 3D se centrarà en el fill de Shin Hayata, Shinjiro. Aquest sembla posseir una estranya habilitat i és justament la revelació del seu pare que va ser Ultraman, fet que el porta a lluitar contra els nous extraterrestres que envaeixen la Terra com al nou superheroi.  

- Advertisement -

Aquesta versió planteja un personatge més fosc on l’estudi ha desenvolupat un home que posseeix l’esperit i l’ADN del llegendari heroi mentre vesteix un vestit metàl·lic i lluita contra el mal. L’estil d’animació està renderitzat amb 3D CG que pren com a base el manga original.

La nova sèrie ja està disponible al portal! Co-dirigida per Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) i Shinji Aramaki (Appleseed Alpha) promet ser un dels temes de conversa dels otakus aquest 2019. Al pòster s’hi poden veure, a part de l’Ultraman, dues encarnacions modernes del personatge, que ja es van poder veure al manga fa uns anys: Ultra Seven i Ultraman Ace. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents