‘El viatge’ i ‘9 pasos’ grans guanyadors del 3r Fes Oh Curt ‘El viatge’ i ‘9 pasos’ grans guanyadors del 3r Fes Oh Curt
El certamen de curts de Nules tanta la seva edició més multitudinària amb rècord de participació de públic i cineastes ‘El viatge’ i ‘9 pasos’ grans guanyadors del 3r Fes Oh Curt

La 3a edició del Fes Oh Curt de Nules ja ha acabat i deixa dos grans titulars. El primer és l’èxit de públic amb el Teatre Alcázar ple per veure les projeccions dels 23 curts seleccionats i el segon és un palmarès amb dos protagonistes: El viage i 9 pasos. A continuació podeu consultar el palmarès complet de la present edició.

Millor curtmetratge: El viatge

Millor altres llengües: 9 pasos

Millor curt segons el públic: 9 pasos

Millor curt de Nules: Alaafiya

Millor curt de les comarques Castelló: Una dona entra en un bar

Millor curt de menors de 18 anys: A través de la mirada de la lluna

Fotogrames de ‘9 pasos’ i ‘El viatge’

 

El viatge, Alberto Evangelio, s’endú, doncs, el premi més important del festival amb un import de 800 euros mentre que Alaafiya ha estat el millor curtmetratge rodat a Nules fet que li val un guardó de 500 euros. A través de la mirada de la lluna un treball fet per alumnes de 1r d’ESO de l’IES Jaume I de Borriana és el millor curt en la categoria dels més novells Una dona entra en un bar el millor treball castellonenc.

El que més premis acapara, però, és 9 pasos que ha recollit el reconeixement com a millor curtmetratge en altres llengües i el premi del públic valorats en 500 i 100 euros respectivament. La gala de lliurament de premis també ha servit per a feu un homenatge a Jordi Ballester i una menció especial al curtmetratge Llavors, un poema sobre la vida dirigit per un veí de Nules.

El jurat ha estat format per Miguel Emo; Emilia Bolinches, periodista; Xavier Manzanet, productor audiovisual, i les periodistes locals Lola Oliver i Mónica Mira. El festival està organitzat per l’Associació Cultural La Corretjola i l’ajuntament de Nules.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*