Set històries entre l’horror i la comèdia Set històries entre l’horror i la comèdia
'7 Razones para huir' compta amb actors com David Verdaguer, Sergi Lopéz i Emma Suàrez Set històries entre l’horror i la comèdia

La comèdia 7 razones para huir està formada per set històries que barregen l’horror i la comèdia. Set moments d’humor negre tan estranys com propers. Set visions surrealistes d’una societat que no avança: la família, el nen pobre, els veïns, l’inquilina, l’empresari, un atropellat i un casament. Set històries que mostren una societat disfuncional. La pel·lícula està dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, i escrita per Esteve Soler.L’estrena està prevista pel pròxim 5 d’abril.

La pel·lícula compta amb un repartiment molt complet i destacat format per actors com Sergi López (Lazzaro Feliz), David Verdaguer (10.000km), Jordi Sánchez (Plats Bruts), Francesc Orella (Merlí), Emma Suárez (Julieta), Núria Gago (Cites), Lola Dueñas (Volver), Aina Clotet (Elisa K), Albert Ribalta (Kubala, Moreno i Manchón), Ramón Fontseré (Nit i dia), Vicky Peña i Pepe Viyuela.

7 Razones para huir està produïda per Produccions del Interior AIE, en producció asociada amb No Hay Banda i Compacto. Junts van produïr el llargmetratge El camino más largo para volver a casa, guanyador del Premi Gaudí a Millor Pel·lícula el 2016.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*