today-is-a-good-day

7 històries entre l’horror i la comèdia

- Advertisement -

La comèdia 7 raons per fugir està formada per set històries que barregen l’horror i la comèdia. Set moments d’humor negre tan estranys com propers. Set visions surrealistes d’una societat que no avança: la família, el nen pobre, els veïns, l’inquilina, l’empresari, un atropellat i un casament. Set trames que mostren una societat disfuncional, malalta i en certa manera condemnada a seguir així. La pel·lícula està dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, i escrita per Esteve Soler. El film té una versió original que combina la llengua catalana amb l’espanyola segons la història.

- Advertisement -

7 raons per fugir compta amb un repartiment molt complet de cares molt conegudes del cinema català i espanyol, Actors com Sergi López (Lazzaro Feliz), David Verdaguer (10.000km), Jordi Sánchez (Plats Bruts), Francesc Orella (Merlí), Emma Suárez (Julieta), Núria Gago (Cites), Lola Dueñas (Volver), Aina Clotet (Elisa K), Albert Ribalta (Kubala, Moreno i Manchón), Ramón Fontseré (Nit i dia), Vicky Peña i Pepe Viyuela formen part d’aquest compendi de curtmetratges que junts conformen una pel·lícula on el mal rotllo i la rialla van de la mà des del primer dels seu set capítols.

- Advertisement -

Produïda per Produccions del Interior AIE, en producció associada amb No Hay Banda i Compacto.  Junts van produir el llargmetratge El camino más largo para volver a casa, guanyador del Premi Gaudí a Millor Pel·lícula el 2016. El film va tenir la seva premiere a la 26a edició del festival South by southwest i es va poder veure també al Festival de Màlaga.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents