Els orígens d’en Goku en un vídeo inèdit Els orígens d’en Goku en un vídeo inèdit
Descobreix (en català) com el protagonista de 'Bola de Drac' va arribar a la Terra Els orígens d’en Goku en un vídeo inèdit

Amb l’arribada del nou film de Bola de Drac als cinemes descobrirem un munt de nova informació sobre els guerrers de l’espai i el que va passar amb aquesta raça de lluitadors quan vivien al planeta Vegeta. Un dels al·licients de Bola de Drac Super: Broly és justament aquest viatge al passat on, a banda de conèixer els orígens del llegendari guerrer Broly, descobrirem episodis fins ara desconeguts de la infància d’en Freezer però també d’en Raditz, en Vegeta i el més esperat de tots: en Son Goku.

Ah, i tot això en català i escrit pel mateix Akira Toriyama, autor del guió del nou film. En altres paraules, això és ja part del cànon oficial que podrem connectar directament amb les entranyables escenes amb l’avi Son Gohan que vam descobrir als anys noranta. Sense més preàmbuls us deixem amb aquest vídeo que la distribuïdora del film, Selecta Visión, ha cedit en exclusiva a El cinèfil. Prepareu mocadors perquè és d’allò més tendre i colpidor.

Què podem esperar de Bola de Drac: Broly?

A El cinèfil ens prenem Bola de Drac molt seriosament. Prova d’això és que fa uns mesos vam publicar un article sobre els orígens dels Guerrers de l’espai que tant de joc han donat a la sèrie. Però el que ens ocupa ara mateix és en Broly i la nova pel·lícula així que anem a fer un breu repàs del que descobrirem (sense spoilers).

Com ja hem explicat a la introducció de l’article, el film té un llarg pròleg de 25 minuts on es narren meticulosament alguns dels fets que ja coneixíem per la sèrie (la destrucció del planeta Vegeta) però se’n explica de nous. Sense entrar en detalls, veurem que la relació entre el pare d’en Broly (Parragus) i el rei Vegeta (pare del nostre estimat Vegeta) provocarà conflictes en el futur i serà la llavor de futures venjances. I tot això amanit amb nous i interessants personatges (i vells amics).

Toriyama és conscient que en Freezer és possiblement el millor dolent de Bola de Drac. És per això que en aquest llargmetratge el malvat tirà (amb els colors del Real Madrid) hi té un paper crucial tot i ser, com ha de ser, secundari respecte en Broly. En qualsevol cas el triangle Freezer – Broly – Vegeta (pare) serà determinant… i ja no podem dir res més.

Per últim, i respectant els spoilers, només afegirem que les boles de drac tornaran a tenir un paper rellevant. A banda de lluites espectaculars i flashbacks reveladors, Bola de Drac Super: Broly fa un esforç per mantenir ben viva la nostàlgia dels fans del manga i l’anime i recupera el que va ser l’essència de la trama al principi: reunir les set boles i demanar un desig al totpoderós Drac Sheron.

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*