‘Spider-Man’: vacances a Europa ‘Spider-Man’: vacances a Europa
La seqüela de 'Spider-Man: Homecoming' arribarà a les pantalles el 5 de juliol ‘Spider-Man’: vacances a Europa

Aquest any serà molt intens per a Marvel Studios, ja que estrenarà 3 pel·lícules potents que canviaran el curs del que coneixem de l’UCM fins ara. La primera d’arribar, el 8 de març, serà Captain Marvel, ambientada als anys 90; després arribarà Avengers: Endgame, concretament el 26 d’abril, amb la qual es donarà per tancat un cicle que es va iniciar fa més de 10 anys i que ha donat fruit a 20 pel·lícules.

En aquesta ocasió Peter Parker decideix anar-se’n juntament amb MJ, Ned i la resta dels seus amics a passar unes vacances a Europa. Tot i així, el pla d’en Parker de deixar de banda els seus súperpoders durant unes setmanes es veuen truncats quan Nick Fury contacta amb ell per sol·licitar-li ajuda per frenar l’atac d’unes criatures elementals i que estan causant el caos al continent. Aleshores, Parker tornarà a posar-se l’uniforme d’Spider-Man per complir la seva missió.

Un dels principals dubtes sorgeix sobre si aquesta pel·lícula tindrà lloc abans o després dels fets de Infinity War i Endgame, ja que el protagonista és una de les víctimes a mans de l’espetec de Thanos amb el Guantelet de l’Infinit. Va ser una de les morts més tristes, ja que va desaparèixer a mans de Tony Stark, el seu mentor, de la mateixa manera que la meitat de la vida de l’univers, que van esdevenir pols. Per això, s’espera que a la propera entrega d’Avengers, que arriba abans que aquesta, doni una resposta definitiva al destí dels súperherois caiguts. Les xarxes bullen amb diverses teories com que aquesta és una realitat paral·lela en la que Parker no va baixar de l’autobús i per això no porta el vestit que li va donar Tony Stark. Altres manifesten que a Endgame tot se soluciona i el món continua igual, però si fos així, no es veu al tràiler cap detall sobre on està Iron Man. De teories n’aniran sorgint moltes, caldrà esperar a l’estrena d’aquestes cintes per esbrinar el perquè de tot plegat.

Com en anteriors ocasions, la història del protagonista va acompanyada de la història dels seus malvats i aquesta vegada no serà una excepció. Des de la pel·lícula de Sam Raimi el 2002, la companyia Sony ha anat adaptant un seguit de criminals inspirats en els còmics originals. El tràiler ha desvetllat que enguany es tractarà de Mysterio, el qual és interpretat per Jake Gyllenhaal, un dels malvats més antics. El seu origen data del 1964, al número 13 de The Amazing Spider-Man i va sorgir fruit de la ment d’Stan Lee i el dibuixant Steve Ditko.

A part de Gyllenhaal, l’elenc està conformat per Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Michael Keaton, Jon Favreau, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders i J.B. Smoove, entre d’altres. Recentment, s’ha presentat el primer teaser tràiler i el pòster del film que arribarà a les pantalles el proper 5 de juliol als cinemes. 

Com es pot comprovar a continuació hi ha dues versions del tràiler, la internacional i la normal, ambdós comencen de manera diferent i ens donen informació complementària sobre els fets que tindran lloc en aquesta nova aventura de l’home aranya: 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*