today-is-a-good-day

Robert Redford diu adéu al cine amb ‘The Old Man and the Gun’

- Advertisement -

Robert Redford és un dels grans noms de la indústria cinematogràfica. El cineasta va anunciar a finals del 2016 que es retirava com a actor, així que The Old Man and the Gun serà l’última vegada que el veurem a la gran pantalla. El film de David Lowery (Peter’s Dragon) encara no té data d’estrena al nostre país però ja hi ha disponibles les primeres imatges d’aquesta història basada en el personatge real de Forrest Tucker, un llegendari atracador de bancs que al llarg de la seva vida va aconseguir escapar-se de la presó en 18 ocasions. El film s’estrena el 25 de gener a les nostres pantalles.

- Advertisement -

Lowery es va basar en un article sobre Tucker publicat al The New Yorker el 2003. The Old Man and the Gun narrarà com el personatge de Redford viu en un residència de gent jubilada, després de retirar-se del món de la delinqüència i comparteix els seus dies amb Jewel, l’amor de la seva vida. De cop i volta els deus dies de descans es veuen alterats quan veu per la televisió el detectiu John Hunt. L’exatracador sent la necessitat de fer un últim gran cop per demostrar que encara pot portar de cap els policies més competents. Casey Affleck, un habitual del cinema de Lowery, Sissy Spacek, Elisabeth Moss, Danny Glover, Tika Sumpter i Tom Waits completen el repartiment de la pel·lícula.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents