today-is-a-good-day

Heroïnes, dracs i altres rondalles junts a ‘El vent entre les canyes’

- Advertisement -

El film d’animació està conformat per 5 curtmetratges per a nens a partir de 5 anys i amb una durada total de 62 minuts. Està previst que arribi a les pantalles el proper 25 de gener de la mà de Pack Màgic i es podrà gaudir també en català.

El vent entre les canyes és un recull de petites històries per a nens i nenes que giren entorn la llibertat, amb músiques originals, heroïnes sorprenents i amb gran qualitat gràfica. Entre elles hi trobarem la divertida nena que vol jugar a cavallers a Randes i dragó, la increïble amistat entre una princesa i una dragona a La caça del dragó, les meravelloses estrelles a La nena i la nit, l’afany de llibertat d’una criatura fantàstica a La unicorn, i la lluita per l’alliberació de la tirania a El vent entre les canyes, que té el privilegi de donar nom al programa. Els curts han estat produïts a França, Bèlgica i Suïssa.

- Advertisement -

- Advertisement -

Van formar part de la secció oficial del Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy, va rebre el Premi del Jurat del Festival Plein la bobine de La Bourboule, també els Premis del Públic i del Jurat al Festival Les Toiles Filantes, Pessac, així com el Premi del Públic del Festival Voir ensemble de Grenoble; tots al llarg del 2017.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents