Els abusos de l’esglèsia a ‘Examen de conciencia” Els abusos de l’esglèsia a ‘Examen de conciencia”
El documental estarà disponible a la plataforma Netflix el 25 de gener Els abusos de l’esglèsia a ‘Examen de conciencia”

Netflix ha anunciat l’estrena d’una nova sèrie documental de tres episodis titulada Examen de conciencia dirigida pel periodista i director Albert Solé, guanyador d’un Premi Goya pel seu documental Bucarest, la memoria perdida, i produïda per Zeta Cinema, Zeta Audiovisual i Minimal Films estarà disponible a Netflix el pròxim 25 de gener.

A partir del testimoni revelador de Miguel Ángel Hurtado, qui ha mantingut el seu cas en silenci durant 18 anys, la sèrie documental explora a través de testimonis de víctimes, periodistes, experts i religiosos, casos d’abús sexual en institucions de l’Esglèsia catòlica espanyola per tal d’entendre la complexitat i l’abast d’aquesta situació. Segons ha assenyalat Albert Solé, “aquest és un dels reptes més complicats que he afrontat durant la meva carrera ja que hem hagut de gestionar històries personals que estaven enterrades sota dècades de silènci”.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*