‘Top Gun2’ aixeca el vol ‘Top Gun2’ aixeca el vol
L'estrena s'endarrerirà fins al 2020 ‘Top Gun2’ aixeca el vol

La idea de produir i realitzar una segona part de Top Gun, ja fa anys que circula per Hollywood però sempre havia acabat en un carrer sense sortida. La mort de Tony Scott, el director del film, feia disminuir les possibilitats de tirar endavant el projecte però finalment, la seqüela aèria protagonitzada per Tom Cruise i Val Kilmer serà una realitat i portarà per nom Top Gun: Maverick. Així ho va anunciar el co-protagonista.

El rodatge ha començat aquest 31 de maig i com dèiem tornarem a comptar amb el duet protagonista. Jerry Bruckheimer, productor del film feia temps que anava rere Cruise per convèncer-lo que aparegués de nou, interpretant Pete ‘Maverick’ Mitchell, el jove aprenent de pilot de la Marina dels Estats Units. En aquesta ocasió però, Maverick apareixerà convertit en instructor de vol i haurà d’adaptar-se en un moment en el qual la tecnologia s’ha apoderat de l’aviació i en el qual els drons es piloten sols i a distància. Aquesta és la primera imatge que ha fet pública aquest 31 de maig l’actor Tom Cruise a través de Twitter. L’estrena està prevista per juny del 2020.

Durant la promoció de la nova versió de La Mòmia, Tom Cruise va concebre una entrevista a Acces Hollywood, en la qual va parlar de Top Gun 2. Segons explicava, el to i l’estètica de la pel·lícula serà el mateix i “la necessitat per la velocitat” tornarà.

L’encarregat del guió serà Justin Marks i la direcció recau sobre Joseph Kosinski, que ja ha treballat amb Tom Cruise anteriorment, en el film futurista Oblivion. Tot i que estava previst que el film es pogués estrenar a Estats Units el juliol d’enguany, hi ha hagut complicacions al rodatge, fet que ha obligat a endarrerir l’estrena al 26 de juny del 2020. I aquests problemes també han fet que encara no podem gaudir de cap tràiler. Però per anar fent boca, ens han començat a arribar les primeres imatges del film.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*