today-is-a-good-day

Spock torna a la TV amb ‘Star Trek: Discovery’

- Advertisement -

És, sens dubte, la notícia més bèstia de la segona temporada. Un dels personatges més mítics i icònics de la saga Star Trek torna a la petita pantalla! Parlem del mític Mr. Spock que per primera vegada en la seva història televisiva no serà Leonard Nimoy (en pau descansi) sinó Ethan Peck. L’actor que havíem vist a 10 reasons to hate you o Gossip girl serà el tercer en posar-se a la pell del vulcanià més famós de la galàxia després que Zachary Quinto ho fes en el reboot cinematogràfic d’Star Trek els anys 2009, 2013 i 2016. 

Si heu seguit les noves aventures espacials d’Star Trek Discovery heu de saber que Spock és una cosa així com el germà adoptiu de la protagonista Michael Burnham ja que Sarek (el pare de Mr. Spock) es va fer càrrec de la jove protagonista quan només era una nena creant així una interessant barreja de dona humana amb una estricta (i lògica) educació vulcaniana. Doncs bé, sembla ser que, com avança el tràiler de la Temporada 2, el jove i barbut Spock d’Ethan Peck serà una de les peces claus de la nova trama.

- Advertisement -

https://youtu.be/wmQfex_KNLA

- Advertisement -

Àngels roigs i móns paral·lels

El 18 de gener arriba la segona temporada a Netflix i ho farà com la 1a: una capítol cada setmana. A l’antiga, vaja.  Si no heu vist la primera temporada i no voleu Spoilers serà millor que pareu la lectura aquí…

El cas és que en aquesta 2s temporada ens trobem allà on havíem deixat la 1a: la nau Discovery (per raons que no venen al cas) es trona cara a cara amb la mítica Enterprise, comandada encara pel capita Pike (Kirk encara no toca). El veterà Pike prendrà la capitania de la nau i començarem de nou les aventures. El fil conductor seran set senyals que han aparegut a l’espai i les visions d’un àngel vermell que té la protagonista Michael Burnham. Totes dues coses, senyals i visions, ens connectaran amb el més esperat de la temporada: Mr Spock. El senyor Spock d’Ethan Peck es pot escoltar dient: “Des de nen, tinc la mateixa visió, una vegada i una altra. Ara entenc el seu significat”. El responsable de la trama i productors executius Alex Kurtzman i Heather Kadin ja avisen que potser no hauríeu d’esperar un Spock clàssic ja que el que s’explica en aquesta línia del temps se suposa que passa molt abans de les aventures amb el Capità Kirk a bord de l’USS Entrerprise NCC-1701. Oblideu la lògica i deixeu-vos portar.

Però no tot serà Spock en aquesta nova temporada… La trama dels Klingons continuarà donant joc. L’actriu Mary Chieffo va confirmar que el seu personatge de Klingon, L’Rell, tindrà cabell, que és com llueix la closca dels Klingons en temps de pau. És un petit factor, però els fanàtics estan molt entusiasmats de veure aquests aliens amb un look més similar al de les anteriors sèries.

També serà co-protagonista la capitana (Emperadora) Georgiou interpretada per Michelle Yeoh i hi haurà noves cares com Rebecca Romijn que serà la primera oficial de l’Entrerprise sota les ordre del capità Pike (Anson Mount). El personatge de Romijn, Number One, va ser interpretat per primera vegada per la segona esposa de Gene Roddenberry, Majel Barrett, i en realitat va aparèixer en l’episodi pilot de la sèrie original anomenada The Cage. En aquesta temporada jugarà un paper cabdal.

- Advertisement -

Star Trek: Discovery 2 està programat per estrenar-se a CBS el 17 de gener de 2019. Al nostre país arribarà a Netflix l’endemà. Paciència… 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents