today-is-a-good-day

‘Joc de Trons’: és el moment de l’última guerra

- Advertisement -

La popular sèrie de televisió Game of Thrones, basada en la novel·la d’en George R. R. Martin, tancarà la seva història a la temporada 8. Tot i que no s’han donat encara gaires detalls això és tot el que se sap fins ara sobre la sèrie que va començar l’any 2011 i ha revolucionat la televisió. La novetat més interessant són les imatges de metratge que HBO ha mostrat als tràilers i la data d’estrena (que ja sabíem des de feia mesos). L’última gran batalla es lliurarà a partir del 14 d’abril i sembla ser que serà la de l’unitat… Tots contra els caminants de la nit!  

- Advertisement -

Aquesta data és deguda a què el rodatge i la fase de post-producció dels nous capítols han tardat més de l’habitual, amb l’objectiu de produir una darrera temporada a l’alçada de les expectatives. Aquesta temporada es podrà veure tant  HBO Espanya com a Movistar+. A més per allò de Winter is coming es va haver de rodar en època hivernal i, per tant, endarrerir la postproducció. 

- Advertisement -

 

Aquesta temporada estarà formada per tant sols sis episodis, un menys que la setena. Malgrat això, els fans es veuran recompensats amb capítols més llargs que en altres ocasions. La responsable de so Paula Fairfield va explicar que tots durarien més de 80 minuts, el que suposaria l’equivalent a gairebé 6 pel·lícules.

Els creadors de la sèrie, David Benioff i D.B. Weiss, ja tenen preparats els sis guions, el rodatge que va començar el passat octubre va finalitzar recentment. L’actor que interpreta a Jaime Lannister, Nikolaj Coster-Waldau, va revelar en una entrevista que “inicialment sabia el que passaria a les tres primeres temporades, però desprès hem anat temporada a temporada. Ens donen els guions un mes abans de començar a rodar i és aleshores quan descobreixes el que passarà. Per això, no sé que passarà a la propera.”

I que sapigueu que la cosa no acabarà aquí… ‘Joc de trons’ continuarà. No en forma de seqüela sinó de preqüela. Si voleu saber-ne més, no us perdeu aquest article.

- Advertisement -
Article anteriorLa ciència a Dumbo
Article següentEl silenci del terror
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents