Els dilemes de ser pares a ‘Els dies que vindran’ Els dilemes de ser pares a ‘Els dies que vindran’
El llargmetratge està protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez Soto Els dilemes de ser pares a ‘Els dies que vindran’

Després del gran recorregut per festivals de 10.000km i Tierra Firme, Carlos Marqués-Marcet torna amb Els dies que vindran, un film de Lastor Media i Avalon protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez que tindrà la seva estrena mundial a la próxima edició del Festival de Rotterdam a la secció Tiger Competition. Els dies que vindran està produïda per Lastor Media i Avalon P.C, amb el suport del ICAA, ICEC, i la participació de Movistar+ i TV3.

La Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan “embarassats”. Durant nou mesos se seguirà l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l’embaràs creixen.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*