today-is-a-good-day

Els dilemes de ser pares a ‘Els dies que vindran’

- Advertisement -

Després del gran recorregut per festivals de 10.000km i Tierra Firme, Carlos Marqués-Marcet torna amb Els dies que vindran, un film de Lastor Media i Avalon protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez que tindrà la seva estrena mundial a la próxima edició del Festival de Rotterdam a la secció Tiger Competition. Els dies que vindran està produïda per Lastor Media i Avalon P.C, amb el suport del ICAA, ICEC, i la participació de Movistar+ i TV3.

- Advertisement -

La Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan “embarassats”. Durant nou mesos se seguirà l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l’embaràs creixen.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents