Nous personatges i trames a ‘Com si fos ahir’

- Advertisement -

La sobretaula catalana segueix tenint un nom propi. Com si fos ahir torna després de les vacances de Nadal amb nous interrogants a respondre. La Vero i el Jordi, per exemple, no es posen d’acord amb la decisió de ser pares. Renunciarà la Clàudia al seu fill? Quin paper hi jugarà el Miquel? Com serà el comiat del Bernat, que ha decidit tornar als Estats Units? I l’Anna, anirà a fer la volta al món? També caldrà veure com evoluciona la relació de la Gemma amb l’Octavi. La Gemma, precisament, retrobarà la seva germana, amb qui no té contacte des de fa anys. Què va passar? La Júlia voldrà conèixer el seu pare biològic i això, a l’Eva, la posarà molt nerviosa. El Quim i la Cati juguen amb foc, estan a punt de fer-se amants sense deixar les seves parelles. L’Andreu està fart de la feina i decidirà fer canvis importants a la seva vida. La Sílvia es farà amiga del Fèlix, l’encarregat de la cafeteria del costat de la botiga, cosa que desagradarà al Jordi. I, l’Helena i els seus fills estan a punt de tornar de Mèxic.

Les noves cares de la sèrie

- Advertisement -

Any nou, cares noves. A partir de gener tres nous rostres passaran a formar part de l’entorn dels protagonistes. Montse Esteve serà la Montse, germana de la Gemma amb un secret del passat familiar que va fer que perdessin el contacte des de petites i que la Gemma tallés tota relació amb la família. Una mort farà que es retrobin. Borja Espinosa és l’Aimar, el pare biològic de la Júlia. Ha arribat el moment en què la filla de l’Eva vol saber qui i com és el seu pare. L’Eva s’hi avé, però primer ha de parlar amb ell, ja que va decidir quedar al marge de la família. I Jordi Oriol és el Fèlix, el responsable del forn cafeteria que hi ha al costat de la botiga de la Sílvia. La relació no comença bé, però de mica en mica es va arreglant i al final es cauran bé. Tenen gustos musicals comuns, això també hi ajudarà.

- Advertisement -

Líders de la sobretaula

La segona temporada de Com si fos ahir s’emet des del 3 de setembre del 2017. Des de llavors, la sèrie ha liderat la franja de la sobretaula amb una audiència mitjana de 235.000 espectadors i una quota del 16,4%, que supera en 1,3 punts la de l’any passat. Té una audiència acumulada de 2.262.000 espectadors. La xifra més alta la va obtenir el capítol emès el 10 de setembre, amb 305.000 espectadors i un 18,1% de quota. La sèrie es va acomiadar el 21 de desembre en un capítol que va reunir una mitjana de 295.000 espectadors amb una quota del 19.8%.

A les xarxes, el consum de vídeo és de 73.000 usuaris únics i 289.000 reproduccions de mitjana, un 10% més d’usuaris i un 26% més de reproduccions que el mateix període de la temporada passada. Des que va començar, la temporada ha acumulat 4 milions de reproduccions de vídeo a la carta i el vídeo més vist a la carta ha estat l’emès el 19 d’octubre, amb 41.400 usuaris únics i gairebé 65.000 reproduccions.

Com si fos ahir a la Setmana del Cinema en Català

Amb aquests avals, la Setmana del Cinema en Català que està organitzant El cinèfil no ha volgut passar per alt l’èxit de la sèrie. És per això que el proper divendres 18 de gener als Cinemes Texas de Barcelona hi haurà una sessió especial amb presència dels protagonistes de la sèrie diària de TV3.

A les 18:00h del 18 de gener es projectarà en primícia el capítol del dilluns 21 i acte seguit hi haurà una sessió oberta de preguntes i comentaris amb els responsables de la sèrie: directors, guionistes i actors! Una molt bona oportunitat per conèixer de ben a prop les interioritats d’un producte com aquest.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents