Surt a la llum la primera imatge de ‘Frozen 2’ Surt a la llum la primera imatge de ‘Frozen 2’
La seqüela del film d'èxit d'animació arribarà als cinemes a finals de novembre Surt a la llum la primera imatge de ‘Frozen 2’

El film Frozen es va estrenar originalment al 2013 i de seguida va esdevenir un èxit tant per a la crítica com per al públic, i van sorgir fans de totes les edats que encara gaudeixen amb les  cançons, tal com va succeir amb el single hit Let It Go que molt abans ja era un fenomen cultural. Era d’esperar que tard o d’hora arribés una seqüela centrada en les germanes Elsa i Anna, tot i que per part de Disney van trigar un cert temps a anunciar-la i posar-la en marxa. 

Tot i així, aquest any arribarà la continuació i es podran veure les dues germanes més grans que la darrera vegada, tal com mostra la primera imatge que s’ha filtrat de Frozen 2. S’hi pot observar com ambdues conserven els colors que les caracteritzen i en el cas de l’Anna ha canviat l’estil del pentinat. Tot i que queden molts detalls per descobrir està previst que arribi a les pantalles cap a finals d’any, concretament el 22 de novembre del 2019.

La direcció recau en les mans dels cineastes Chris Buck i Jennifer Lee, la qual també s’encarrega del guió. Ambdós van treballar en el curtmetratge seqüela Frozen Fever (2015) qel qual es va estrenar juntament amb Cinderella de Kenneth Branagh. Al 2017 juntament amb Coco va arribar un altre curtmetratge spin-off centrat en el personatge de l’Olaf i sota el títol Olaf’s Frozen Adventure, el qual va rebre crítiques força negatives per la llarga durada i el poc contingut narratiu.

A hores d’ara, Frozen segueix sent el film animat de més èxit fins al moment, ja que va recaptar més de 1200 milions de dòlars a tot el món amb un pressupost inicial de 150 milions de dòlars. També va guanyar dos Oscars com a millor pel·lícula d’animació i el de millor cançó original.

La seqüela comptarà amb les veus originals d’Idina Menzel com a Elsa, Kristen Bell com a Anna, Jonathan Groff será Kristoff i Josh Gad al paper del ninot de neu Olaf. Els actors Evan Rachel Wood i Sterling K. Brown estan negociant sumar-se a l’elenc del film d’animació. També s’ha ubicat geogràficament a Noruega, Finlàndia i Islàndia. Però, caldrà esperar que Disney desvetlli més detalls, ja que la imatge filtrada pertany a un calendari anual que publica la companyia a Rússia. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*