Aquaman a la cerca del trident Aquaman a la cerca del trident
DC Còmics adapta el superheroi submarí Aquaman a la cerca del trident

Comencem l’any, com no, amb crítiques. Una crítica molt especial ja que és vinguda de l’any que acabem de deixar enrere i perquè inclou un convidat especial en el vídeo. A més, aquesta vegada, qui passa pel sedàs és Aquaman.

Criticutres

Criticutres Crítiques a pèl del Jordi + Oriol + Adrià

Visionadors de súper-produccions cinematogràfiques a nivell usuari. Som tres amics que discutim sobre cinema, sovint amb més passió que criteri, fins que un dia vam decidir posar-nos davant d'una càmera i penjar-ho a YouTube. Hem viatjat pels meravellosos paratges de Rohan, pel mar del Carib, i ens hem atrevit a dormir a la perillosa Gotham. Ara, volem compartir el viatge amb tots vosaltres.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*