Superherois atípics a ‘The Umbrella Academy’ Superherois atípics a ‘The Umbrella Academy’
Netflix adapta el popular còmic de Gerard Way i Gabriel Bá Superherois atípics a ‘The Umbrella Academy’

La sèrie The Umbrella Academy arribarà a la plataforma de Netflix el pròxim 15 de febrer del 2019. La sèrie està basada en el còmic del mateix nom creat per Gerard Way i Gabriel Bá i que es va publicar per primera vegada l’any 2007 amb un gran èxit. La sèrie serà una adaptació en Live-action.

The Umbrella Academy es desenvolupa en una història alternativa on Kennedy no va ser assassinat i l’acció té lloc l’any 1977. Els protragonistes formen part d’una família disfuncional de superherois i que hauràn de treballar junts per tal de resoldre la mort del seu pare.

Els actors que donaràn vida a aquesta particular família de superherois seràn Tom Hopper que  interpretarà a Luther, Emmy Raver-Lampman serà Allison, David Castañeda serà Diego, Robert Sheehan Klaus i Aidan Gallagher interpretarà a Number Five. A més, la sèrie comptarà amb la presència d’Ellen Page que serà Vanya, la marginada del grup  perqué no té poders sobrenaturals i no és filla biològica de Reginald Hargreeves, el pare i que també haurà de lidiar amb els seus propis dubtes existencials.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*