today-is-a-good-day

Rambo torna acompanyat de Paz Vega

- Advertisement -

Al 1982 va estrenar-se una pel·lícula d’acció protagonitzada per Sylvester Stallone, la qual ha esdevingut en una popular saga. Està basada en els personatges creats pel novel·lista David Morrell i que pertanyen a la novel·la First Blood, que també va ser el títol original de la primera entrega. Els films se centren en un veterà de la guerra del Vietnam, John Rambo, expert en tècniques de supervivència i de lluita.

- Advertisement -

La saga està formada per 4 pel·lícules, a les quals la propera tardor se sumarà la cinquena entrega. En aquesta ocasió John Rambo (Sylvester Stallone) es troba en hores baixes i vivint a un ranxo a Arizona, però quan rep la notícia que la seva neta ha desaparegut, després d’haver creuat la frontera a Mèxic per a assistir a una festa, decideix anar a buscar-la.

- Advertisement -

Juntament amb Stallone hi haurà l’actriu Paz Vega interpretant Carmen Delgado, una periodista encarregada de cobrir les informacions sobre el narcotraficant mexicà que s’associa amb Rambo. Al film també hi participaran els actors espanyols Sergio Peris-Mencheta i  Óscar Jaenada, els quals interpretaran els papers de malvats. La direcció recau sobre Adrian Grunberg (Get the Gringo), mentre que el guió ha estat escrit a quatre mans entre el mateix Sylvester Stallone i Matthew Cirulnick.

Després de dos mesos de rodatge a diverses parts d’Europa, finalment tornarà a casa per descansar i gaudir del temps lliure amb la família, tal com havia esmentat anteriorment en un missatge: “Ha estat la meva última escena a Rambo V: Last Blood i fins ara ha estat un viatge increïble, realment ho ha estat. Aquest personatge va ser presentat al 1980 i ningú volia fer-lo. De fet, jo vaig ser la desena opció. La gent va veure això com una mena de projecte gairebé maleït. El vaig mirar i vaig veure que seria una oportunitat increïble”, relata el mateix Stallone. Aquesta serà la darrera ocasió en què es ficarà sota la pell del protagonista i d’aquesta manera tanca un cicle. De la mateixa manera que farà també el proper any amb el personatge de Rocky a Creed II.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents