Rambo torna acompanyat de Paz Vega Rambo torna acompanyat de Paz Vega
La cinquena entrega arribarà durant la tardor del 2019 Rambo torna acompanyat de Paz Vega

Al 1982 va estrenar-se una pel·lícula d’acció protagonitzada per Sylvester Stallone, la qual ha esdevingut en una popular saga. Està basada en els personatges creats pel novel·lista David Morrell i que pertanyen a la novel·la First Blood, que també va ser el títol original de la primera entrega. Els films se centren en un veterà de la guerra del Vietnam, John Rambo, expert en tècniques de supervivència i de lluita.

La saga està formada per 4 pel·lícules, a les quals la propera tardor se sumarà la cinquena entrega. En aquesta ocasió John Rambo (Sylvester Stallone) es troba en hores baixes i vivint a un ranxo a Arizona, però quan rep la notícia que la seva neta ha desaparegut, després d’haver creuat la frontera a Mèxic per a assistir a una festa, decideix anar a buscar-la.

Juntament amb Stallone hi haurà l’actriu Paz Vega interpretant Carmen Delgado, una periodista encarregada de cobrir les informacions sobre el narcotraficant mexicà que s’associa amb Rambo. Al film també hi participaran els actors espanyols Sergio Peris-Mencheta i  Óscar Jaenada, els quals interpretaran els papers de malvats. La direcció recau sobre Adrian Grunberg (Get the Gringo), mentre que el guió ha estat escrit a quatre mans entre el mateix Sylvester Stallone i Matthew Cirulnick.

Recentment ha finalitzat el rodatge i el protagonista ha aprofitat l’ocasió per compartir una fotografia al seu perfil d’Instagram. Després de dos mesos de rodatge a diverses parts d’Europa, finalment tornarà a casa per descansar i gaudir del temps lliure amb la família, tal com havia esmentat anteriorment en un missatge: “Ha estat la meva última escena a Rambo V: Last Blood i fins ara ha estat un viatge increïble, realment ho ha estat. Aquest personatge va ser presentat al 1980 i ningú volia fer-lo. De fet, jo vaig ser la desena opció. La gent va veure això com una mena de projecte gairebé maleït. El vaig mirar i vaig veure que seria una oportunitat increïble”, relata el mateix Stallone. Aquesta serà la darrera ocasió en què es ficarà sota la pell del protagonista i d’aquesta manera tanca un cicle. De la mateixa manera que farà també el proper any amb el personatge de Rocky a Creed II.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*