‘Bumblebee’: tota aventura té el seu inici ‘Bumblebee’: tota aventura té el seu inici
El film s'estrena el proper 21 de desembre ‘Bumblebee’: tota aventura té el seu inici

La saga Transformers compta amb cinc pel·lícules que si ve poden ser considerades blockbusters, no han acabat d’aconseguir l’èxit que s’esperava ni a la taquilla ni pel que fa a crítiques. Davant aquest fet, els productors han decidit apostar per un camí diferent i donar protagonisme a un dels personatges més carismàtics de la saga, Bumblebee. El simpàtic i divertit cotxe groc tindrà pel·lícula en solitari el pròxim 28 de desembre. Serà la primera pel·lícula de totes que no estarà dirigida per Michael Bay, i agafarà el relleu el cineasta Travis Knight.

El film que es titula Bumblebee esta protagonitzat per aquest robot alienígena i per la Charlie, una noia que està a punt de fer els 18 anys i que busca el seu lloc al món. Transcorre durant el final dels anys 80, moment en el qual el Bumblebee està amagat en una deixalleria d’un petit poble de Califòrnia. Serà en aquest moment quan la Charlie, interpretada per Hailee Steinfeld, descobrirà un cotxe vell i de color groc que finalment resultarà ser molt més.

Hailee Steinfeld (Pitch Perfect) estarà acompanyada per John Cena, qui donarà vida a un militar encarregat de perseguir els protagonistes; Pamela Adlon, Kenneth Choi i John Ortiz, entre altres. Vistes les primeres imatges sembla que finalment la saga Transformers pot agafar un aire diferent, que torni a captivar el públic.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*