Un nou univers per a l’Spiderman Un nou univers per a l’Spiderman
Animació i canvis a la nova pel·lícula de l'home aranya Un nou univers per a l’Spiderman

Aquestes festes anem d’estrenes! Aquest cap de setmana hem pogut veure la nova pel·lícula d’Spiderman. Aquesta vegada veurem un home aranya un xic diferent al qual estem acostumats, i fins i tot en format animació. Nosaltres ja l’hem vista i aquest n’es el veredicte. I, per cert, també la podreu veure en català!

Criticutres

Criticutres Crítiques a pèl del Jordi + Oriol + Adrià

Visionadors de súper-produccions cinematogràfiques a nivell usuari. Som tres amics que discutim sobre cinema, sovint amb més passió que criteri, fins que un dia vam decidir posar-nos davant d'una càmera i penjar-ho a YouTube. Hem viatjat pels meravellosos paratges de Rohan, pel mar del Carib, i ens hem atrevit a dormir a la perillosa Gotham. Ara, volem compartir el viatge amb tots vosaltres.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*