El reboot de ‘Hellboy’ estrena tràiler El reboot de ‘Hellboy’ estrena tràiler
El film no continuarà amb les trames anteriors de Guillermo del Toro El reboot de ‘Hellboy’ estrena tràiler

Hellboy és un personatge de ficció creat l’any 1994 per Mike Mignola. Es tracta d’un dimoni, amb aparença força humana, criat per un professor i entrenat per combatre contra forces del mal i paranormals, dins l’Oficina d’Investigació i Defensa Paranormal. L’any 2004, Guillermo del Toro va portar a la gran pantalla la primera adaptació d’aquest còmic, amb l’actor Ron Perlman en el paper protagonista. Fa uns mesos es va fer oficial la gravació d’un reboot, aquest cop dirigit per Neil Marshall (Westworld) i protagonitzat per David Harbour (Stranger Things). 

Ara ja es coneix la data que s’ha marcat la productora per estrenar el film, el 17 de maig del 2019 i també el títol del film, Hellboy: rise of the blood queen. Com hem dit Harbour serà l’encarregat de donar vida al personatge protagonista i, ja se sap, que comptarà amb la companyia d’Ian McShane i la de Milla Jovovich en el paper de la malvada Reina de Sang. Aquest últim es tracta d’un personatge recorrent en l’obra de Mike Mignola, així que caldrà esperar per veure quin dels enfrontaments es trasllada a la gran pantalla. Per ara es pot gaudir d’aquest primer tràiler:

La historia se centra en l’Agencia per a la Investigació i Defensa Paranormal (AIDP) que encomana a Hellboy la feina d’acabar amb un esperit ancestral: Nimue, coneguda com “La Reina de la Sang”. Nimue va ser l’amant del mateix Merlín durant el regnat del Rei Artur d’ell va aprendre els encanteris que la van conduir a ser una de les bruixes més poderoses. Però la bogeria es va apodera d’ella i va empresonar al mag per sempre. Fa segles van aconseguir acabar amb aquesta malvada, enterrant-la profundament, però ha tornat d’entre els morts amb la intenció de destruir a la humanitat amb la seva màgia negra.

reboot hellboy

En un principi la idea era que aquesta nova pel·lícula continués la trama de les seves dues predecessores però quan Marshall es va unir al projecte van decidir reiniciar la saga. Mignola ho explicava en una entrevista, “és meravellós tenir un altre director. És meravellós tenir un altre camí al qual poder portar aquest material i donar-li un altre aprenentatge“. La intenció de l’equip és donar-li una atmosfera més fosca a la pel·lícula per tal d’aconseguir una qualificació R, seguint l’exemple d’altres films com Deadpool o Logan.

Abans de saber-se més detalls s’han fet públiques les primeres imatges de Harbour, caracteritzat com a Hellboy. De moment, té molt bona pinta…

reboot hellboy

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*