El protector dels mars té nom propi ‘Aquaman’ El protector dels mars té nom propi ‘Aquaman’
El film s'estrenarà el pròxim mes de desembre El protector dels mars té nom propi ‘Aquaman’

Jason Momoa s’ha convertit en una de les estrelles amb més projecció de la indústria cinematogràfica, des de la seva aparició a Game of Thrones, donant vida a Khal Drogo. L’actor estatunidenc no ha deixat de rebre trucades de feina i, ben aviat, el veurem convertit en Aquaman, hereu del regne submarí d’Atlàntida i, com a tal, protector dels set mars. Des que es va fer oficial que Momoa seria l’encarregat de donar vida a aquest personatge han anat sortint imatges i, fins i tot se l’ha pogut veure en acció en el tràiler de Justice League, on apareix al costat de Batman, Wonder Woman, Superman, Flash i Cyborg. Però, on realment tenim ganes de veure’l és al film en solitari Aquaman dirigida per James Wan. Ja fa dies que tenim disponible el tràiler.

El film arribara a les nostres pantalles el 21 desembre del 2018 i també comptarà amb l’actriu Amber Heard, que donarà vida a Mera, reina dels oceans i que ja se l’ha pogut veure en el set de rodatge caracteritzada del seu personatge. A aquest duet, se li sumaran Williem Dafoe com a Vulko, Temuera Morrison com a Tom Curry, Dolph Lundgren com a Nereus, Yahya Abdul-Mateen II com a Black Manta, Patrick Wilson com a Orm i Nicole Kdiman com a Atlanna.

Charles Roven productor executiu de la pel·lícula va explicar en una conversa amb Cinemablend, que “Aquaman farà referència a Justice League. Hi haurà alguna referència d’alguna cosa que va precedir Aquaman que estarà en el film. Crec que aquesta és la intenció”. A més, també va dir que James Wan sap perfectament el que es fa i afirmava que han fet un film que tant es pot situar-se després dels esdeveniments de Justice League com ser-ne una preqüela. Durant la ComicCon es van presentar algunes escenes de la pel·lícula, que tot i que encara no estaven del tot acabades a nivell de postproducció, van agradar molt als afortunats que van poder gaudir-ne. Les primeres crítiques que ens arriben dels EUA on ja s’ha estrenta diuen que és un producte correcte.

Aquaman

Aquaman

Aquaman

Aquaman

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*