Les mascotes tornen amb noves aventures

- Advertisement -

La primera entrega de The Secret Life of Pets (Mascotes) va estrenar-se al 2016 amb un èxit rotund a taquilla, ja que va recaptar 875 milions de dòlars a tot el món. Després de 3 anys l’estudi responsable de la saga Gru i Minions arriba una seqüela on les mascotes d’Illumination Entertaintment s’hauran d’enfrontar al seu pitjor malson: el veterinari. Igual que la primera part Mascotes 2 també es podrà gaudir als cinemes en llengua catalana

- Advertisement -

El film compta amb Chris Renaud com a director, el qual ja té molta experiència en la companyia després d’haver dirigit l’anterior entrega i, a més, encarregar-se de les dues pel·lícules de Despicable Me i The Lorax. Mentre que el guió recau sobre Ken Daurio, Brian Lynch i Cinco Paul i Universal Pictures s’encarrega de les tasques de producció. Sobre l’argument sabem que en Max estima la seva propietària, la Katie. Viuen en un edifici de Manhattan i són feliços. Però un dia, descobrirà la realitat crua… el duran per primer cop al veterinari!

- Advertisement -

El proper 9 d’agost del 2019 ja es podrà gaudir d’aquesta nova aventura dels animals de companyia més graciosos de l’animació. A continuació, podem veure el tràiler final que ha fet públic Universal. Veureu que com la primera part ens promet humor, diversió i aventures.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents