today-is-a-good-day

Nous personatges i trames de ‘Merlí: sapere aude’

- Advertisement -

Ja la tenim aquí!! Després del gran èxit de la sèrie de TV3 Merlí, amb tres temporades acumulades i disponibles a TV3 a la carta i també al catàleg de Netflix, TV3 va confirmar que hi haurà un spin-off. La nova sèrie portarà el títol de Merlí: Sapere Aude i s’ubica uns quants anys després de la mort del professor de filosofia. El protagonista serà en Pol, interpretat per l’actor català Carlos Cuevas, en el moment d’iniciar els seus estudis a la Facultat de Filosofia. L’argument girarà entorn d’aquest personatge per mirar de resoldre dubtes de la seva vida com, com viu en Pol la seva vida sense Merlí, com s’adapta a la facultat, quines noves amistats tindrà o si s’enamorarà. La direcció tornarà a caure a les mans del creador de Merlí, Héctor Lozano, qui dirigirà i escriurà aquesta nova sèrie.

Al repartiment encapçalat per Carlos Cuevas, que torna a donar vida al Pol, s’incorporen cares noves. Destaca la participació de l’actriu María Pujalte (Periodistas, 7 vidas, Los misterios de Laura), que encarnarà la Bolaño, nova mentora del protagonista i, d’alguna manera, la nova Merlí de la sèrie. Els personatges són els següents.

Pol Rubio (Carlos Cuevas)

- Advertisement -

El Pol de l’institut era popular, xulo, cregut i orgullós, però a la Universitat les coses són diferents. Després de la mort del Merlí, se sent perdut i sol. Merlí: Sapere Aude mostrarà un Pol més insegur i indecís a l’hora de prendre decisions o d’acceptar qui és. 

- Advertisement -

Bolaño (María Pujalte)

Atenció que és la nova Merlí. En arribar a la universitat, el Pol coneixerà aquesta professora, que es convertirà des del primer dia en la seva motivació principal de la carrera de filosofia, encara que això no vol dir que la Bolaño no dubti a donar-li canya. Bolaño és una dona de caràcter fort, mordaç i sense vergonya, però també molt diferent al professor Bergeron. Molt irònica i crítica en les seves classes, però també en la seva vida en general.

 

Bruno Bergeron (David Solans)

D’aparença extravertida i actitud irònica, Bruno sent una gran debilitat pel Pol, després de tot el que han viscut junts. Després de la mort del Merlí, ha d’afrontar la nova situació de casa seva. Igual que amb el Pol, es podrà veure el Bruno començant una vida nova a la universitat, on estudia història.

Rai (Pablo Capuz)

El nou i arrogant amic del Pol, que aconsegueix posar malalt dels nervis el nostre protagonista amb la seva actitud xulesca. Malgrat el constant estira-i-arronsa que mantenen i de venir de mons totalment oposats, naixerà una amistat molt forta entre tots dos. El Rai viu sol amb la seva mare, la Vicky, amb qui té una relació molt distant.

Minerva (Azul Fernández)

- Advertisement -

És una estudiant argentina, extravertida, alegre, captivadora i molt pròxima a aquells que l’envolten. Minerva és companya de classe i del grup d’amics del Pol de la universitat. Es troba en una constant lluita per poder mantenir-se econòmicament mentre cursa els seus estudis de Filosofia.

Primer a Movistar +, després a TV3

Aquesta serà la primera sèrie original Movistar + rodada en català i TV3 l’oferirà un any després de l’estrena. És a dir, seguirà un camí paral·lel al que ja va seguir la sèrie La catedral del mar. Com totes les sèries de producció original estarà disponible sencera sota demanda en exclusiva a Movistar+. L’estrena, doncs, serà primer a Movistar+ a finals del 2019. La ficció creada per Héctor Lozano continuarà sent escrita per ell mateix i produïda per Veranda TV, pel mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, per garantir-ne el segell que va agradar tant als seguidors de la sèrie original.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents