‘Robopocalypse’: d’Spielberg a Michael Bay ‘Robopocalypse’: d’Spielberg a Michael Bay
Encara no s'ha fet públic qui formarà part de l'elenc ‘Robopocalypse’: d’Spielberg a Michael Bay

Fa uns anys el cineasta Stephen Spielberg es va proposar adaptar a la gran pantalla la història de ciència-ficció de Daniel H. Wilson, Robopocalypse. Una novel·la que plantejava una rebel·lió per part dels robots, amb la intenció d’acabar amb la humanitat. L’autor de la història és, a més, doctor en robòtica i totes les màquines que apareixen en el seu llibre estan inspirades en el que vindrà en un futur pròxim. Després de molt de temps, finalment serà Michael Bay qui dirigirà el film. Ambdós cineastes han treballat junts a la saga Transformers, així que segur que s’entenen a l’hora de dur a terme aquest nou projecte.

Robopocalypse

Tal com dèiem, la història estarà ambientada en un futur no molt llunyà, en el qual els robots formen part de la vida quotidiana de la gent. En un moment donat, una intel·ligència artificial anomenada Archos s’activa sola i mata el seu creador. A partir d’aquest moment, s’inicia una insurrecció, la “guerra dels robots”, que posarà en risc la supervivència dels humans.

Michael Bay estrenarà abans el projecte Six Underground, un film d’acció amb guió de Rhett Resse i Paul Wernick, responsables de Deadpool. Pel que fa a Robopocalypse, encara no s’ha fet públic qui formarà part de l’elenc però sí sabem que s’ha d’estrenar el 2020. També se sap que el guió serà obra del mateix autor que va escriure el llibre Daniel H. Wilson i de Drew Goddard guionista de la sèrie Daredevil o de films com Cabin in the woods i World War Z.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*